This user has contributed to Wikipedia to the Moon.
ВикиПроект Рецензија Овој корисник е член на ВикиПроектот Рецензија.
Википедија:Вавилон
Немате внесено јазици. Погледајте ја Предлошка:Вавилон/doc за помош.
Пребарај кориснички јазици
Вики конференција за наставници, октомври 2017
Вистинско име: Снежана,

година на раѓање: 1966,
од: Скопје
меил: 777.zana@gmail.com
професор и лектор по македонски јазик
основач на Споделено знаење
член на GAC од 17 јануари 2015 година
матичен Википедијанец во ДАРМ во 2016 година
основач и претседател на ГЛАМ Македонија
Јазици: македонски јазик (мајчин), добро се служам со англиски и српски/хрватски јазик.
Интереси: книги, езотерија, окултно, мистика, астрологија, личности поврзани со тоа.


Награди уреди