Википедија:Уредувачки натпревари/Ракомет/евиденција

На оваа страница се наоѓа подробната евиденција на напишаните статии, заедно со оцените на жирито.

Вклучување во натпреварот

уреди

Ако сакате да учествувате во натпреварот, најпрвин создадете страница, така што ќе го внесете вашето корисничко име во полето за внес на текстот и ќе стиснете на копчето. Откако ќе ја направите страницата, додајте се на дното на списокот на учесници.


При создавање на Вашата страница, додадете ги следниве предлошки:

  • {{:ВП:УНЗ|}} — по „|“ внесете го Вашето корисничко име
  • {{:ВП:УНС|}} — по „|“ внесувајте ги статиите кои сте ги направиле за натпреварот, една по друга
  • {{:ВП:УНК}} — предлошка за крај

Учесници

уреди

Новите учесници одат на дното.

Додајте се себеси како

   {{/Корисничко име}}

каде „корисничко име“ е вашето корисничко име со кое сте пријавени на Википедија на македонски јазик.


Dandarmkd]
Статија О1 О2 О3 Напомена
РК Пелистер 2 2 1 5 подобрена статија
РК Еурофарм Работник 1 1 2 4 подобрена статија
Македонска ракометна супер лига (мажи) 1 1 1 3 подобрена статија
Македонска ракометна Супер лига (мажи) 2019/20 3 3 3 9 нова статија
Македонска ракометна Супер лига (мажи) 2018/19 3 3 3 9 нова статија
Македонска ракометна Супер лига (мажи) 2017/18 2 2 2 6 подобрена статија
Македонска ракометна Супер лига (мажи) 2016/17 1 1 1 3 подобрена статија
Македонска ракометна Супер лига (мажи) 2015/16 1 1 1 3 подобрена статија
Македонска ракометна Супер лига (мажи) 2014/15 1 1 1 3 подобрена статија
Македонска ракометна Супер лига (мажи) 2013/14 1 1 1 3 подобрена статија
Македонска ракометна Супер лига (мажи) 2011/12 1 1 1 3 подобрена статија
Прва македонска ракометна лига 1 1 1 3 подобрена статија
Прва македонска ракометна лига 2019/20 3 3 3 9 нова статија
Прва македонска ракометна лига 2018/19 2 2 2 6 нова статија
Прва македонска ракометна лига 2017/18 2 2 2 6 нова статија
Прва македонска ракометна лига 2016/17 2 2 2 6 нова статија
Прва македонска ракометна лига 2015/16 2 2 2 6 нова статија
Суперкуп на Македонија (ракомет) 1 1 1 3 нова статија
Суперкуп на Македонија (ракомет) 2019 1 1 1 3 нова статија
Суперкуп на Македонија (ракомет) 2018 1 1 1 3 нова статија
Суперкуп на Македонија (ракомет) 2017 1 1 1 3 нова статија
Куп на Македонија во ракомет 2015 (мажи) 2 2 2 6 подобрена статија
Куп на Македонија во ракомет 2016 (мажи) 1 1 1 3 подобрена статија
Куп на Македонија во ракомет 2014 (мажи) 1 1 1 3 подобрена статија
Куп на Македонија во ракомет 2017 (мажи) 3 3 3 9 подобрена статија
Куп на Македонија во ракомет 2018 (мажи) 2 2 2 6 подобрена статија
Куп на Македонија во ракомет 2019 (мажи) 3 2 2 7 подобрена статија
Куп на Македонија во ракомет 2011 (мажи) 1 1 2 4 подобрена статија
Куп на Македонија во ракомет 2012 (мажи) 1 1 2 4 подобрена статија
Куп на Македонија во ракомет 2020 (мажи) 1 1 2 4 нова статија
Куп на Македонија во ракомет (мажи) 1 1 1 3 подобрена статија
Куп на Македонија во ракомет 2013 (мажи) 1 2 1 4 нова статија
Куп на Македонија во ракомет 2007 (мажи) 1 2 1 4 нова статија
Македонска ракометна Супер лига (мажи) 2006/07 1 1 2 4 нова статија
Куп на Македонија во ракомет 2005 (мажи) 1 1 2 4 нова статија
Македонска ракометна Супер лига (мажи) 2004/05 2 2 2 6 нова статија
Куп на Македонија во ракомет 2004 (мажи) 2 2 2 6 нова статија
Куп на Македонија во ракомет 1993 (мажи) 1 1 2 4 нова статија
Куп на Македонија во ракомет 1996 (мажи) 1 1 2 4 нова статија
Куп на Македонија во ракомет 2003 (мажи) 1 1 2 4 нова статија
Куп на Македонија во ракомет 2002 (мажи) 2 2 2 6 нова статија
Куп на Македонија во ракомет 2001 (мажи) 1 1 2 4 нова статија
Куп на Македонија во ракомет 2000 (мажи) 1 1 2 4 нова статија
Куп на Македонија во ракомет 2006 (мажи) 1 2 2 5 нова статија
Куп на Македонија во ракомет 2008 (мажи) 1 1 2 4 нова статија
Куп на Македонија во ракомет 2010 (мажи) 1 1 2 4 нова статија
Куп на Македонија во ракомет 2009 (мажи) 1 1 2 4 нова статија
РК Тутунски Комбинат 2 2 2 6 нова статија
РК Куманово 2 2 2 6 нова статија
РК Борец 5 5 6 16 нова статија
РК Преспа 2 2 2 6 нова статија
РК Охрид 1 1 1 3 нова статија
РК Струга 1 1 1 3 нова статија
РК Младост 09 2 2 2 6 нова статија
РК Младост Богданци 1 1 1 3 нова статија
РК Радовиш 1 1 1 3 нова статија
РК Текстилец 1 1 1 3 нова статија
РК Овче Поле 1 1 1 3 подобрена статија
РК Македонија Ѓорче Петров 1 1 1 3 нова статија
РК КЛ 7 1 1 1 3 нова статија
РК Вардар Неготино 1 1 1 3 нова статија
ГРК Кавадарци 1 1 1 3 подобрена статија
РК Тиквеш 2014 1 1 1 3 нова статија
РК Партизан (Гевгелија) 1 1 1 3 нова статија
РК Аеродром 2 2 2 6 нова статија
РК Алушовски 1 1 1 3 нова статија
РК Астраион 1 1 1 3 нова статија
РК Пролет 62 1 1 1 3 подобрена статија
РК Пролет 4 4 5 13 нова статија
РК Бутел Скопје 1 1 1 3 нова статија
РК Јуниор К. В. 1 1 1 3 нова статија
РК Риниа М 1 1 1 3 нова статија
РК Јехона 1 1 1 3 нова статија
РК Весна Акумулатори 1 1 1 3 нова статија
РК Работнички 1 1 1 3 подобрена статија
РК Битола 1 1 1 3 нова статија
Куп на Македонија во ракомет 1999 (мажи) 1 1 1 3 нова статија
Куп на Македонија во ракомет 1994 (мажи) 1 1 1 3 нова статија
Боро Чурлевски 1 1 1 3 подобрена статија
Боне Трајковски 2 2 2 6 нова статија
Куп на Македонија во ракомет 1998 (мажи) 1 1 2 4 нова статија
Куп на Македонија во ракомет 1997 (мажи) 1 1 2 4 нова статија
Куп на Македонија во ракомет 1995 (мажи) 1 1 2 4 нова статија
Македонска ракометна Супер лига (мажи) 2012/13 1 1 1 3 нова статија
Македонска ракометна Супер лига (мажи) 2008/09 1 1 1 3 нова статија
Македонска ракометна Супер лига (мажи) 2003/04 1 1 1 3 нова статија
Македонска ракометна Супер лига (мажи) 2002/03 1 1 2 4 нова статија
Македонска ракометна Супер лига (мажи) 2001/02 1 1 2 4 нова статија
Македонска ракометна Супер лига (мажи) 2000/01 1 1 1 3 нова статија
Македонска ракометна Супер лига (мажи) 1998/99 1 1 1 3 нова статија
Македонска ракометна Супер лига (мажи) 2010/11 1 1 1 3 нова статија
Македонска ракометна Супер лига (мажи) 2009/10 1 1 1 3 нова статија
Македонска ракометна Супер лига (мажи) 2007/08 1 1 2 4 нова статија
Македонска ракометна Супер лига (мажи) 2005/06 1 1 1 3 нова статија
Македонска ракометна Супер лига (мажи) 1994/95 1 1 1 3 нова статија
РК Тиквеш 2 2 2 6 нова статија
Вкупно

Тиверополник]
Статија О1 О2 О3 Напомена
Ракомет 9 10 10 29 подобрена статија
Машка ракометна репрезентација на Данска 6 6 8 20 подобрена статија
Светско првенство во ракомет за мажи 1993 4 3 4 11 подобрена статија
Светско првенство во ракомет за мажи 1990 4 3 5 12 подобрена статија
Светско првенство во ракомет за мажи 1999 4 3 4 11 подобрена статија
Светско првенство во ракомет за мажи 2005 7 7 8 22 подобрена статија
Светско првенство во ракомет за мажи 2007 6 6 7 19 подобрена статија
Светско првенство во ракомет за мажи 2011 9 8 10 27 подобрена статија
Светско првенство во ракомет за мажи 2019 7 7 7 21 подобрена статија
Кирил Лазаров 5 5 7 17 подобрена статија
Машка ракометна репрезентација на Хрватска 7 6 8 21 подобрена статија
Меѓународна ракометна федерација 7 6 8 21 подобрена статија
Ивано Балиќ 6 6 8 20 подобрена статија
Европско првенство во ракомет за жени 2010 7 7 9 23 подобрена статија
Светско првенство во ракомет за мажи 1964 4 3 2 9 подобрена статија
Квалификации за Европското првенство во ракомет за мажи 2016 6 6 9 21 подобрена статија
Ракометна федерација на Македонија 5 5 5 15 подобрена статија
Женска ракометна репрезентација на Норвешка 7 7 7 21 подобрена статија
Ракомет на Летните олимписки игри 2012 - мажи 6 5 7 18 нова статија
Ракометот на Летните олимписки игри 1992 - мажи 3 2 2 7 нова статија
Предлошка:Ракомет на Олимписките игри 1 1 1 3 подобрена предлошка
Ракометот на Летните олимписки игри 1992 - жени 3 2 2 7 нова статија
Ракометот на Летните олимписки игри 1996 - жени 3 2 2 7 нова статија
Ракометот на Летните олимписки игри 2000 - жени 3 2 2 7 нова статија
Ракометот на Летните олимписки игри 2008 - жени 5 4 7 16 нова статија
Ракометот на Летните олимписки игри 2016 - жени 4 4 5 13 нова статија
Ракометот на Летните олимписки игри 1996 - мажи 4 4 5 13 нова статија
Ракометот на Летните олимписки игри 2000 - мажи 5 4 5 14 нова статија
Предлошка:Африканско првенство во ракомет 2 1 1 4 нова предлошка
Африканско првенство во ракомет за мажи 4 4 5 13 нова статија
Африканско првенство во ракомет за мажи 1974 1 1 1 3 нова статија
Африканско првенство во ракомет за мажи 1976 2 2 2 6 нова статија
Африканско првенство во ракомет за мажи 1979 2 2 2 6 нова статија
Африканско првенство во ракомет за мажи 1981 1 1 1 3 нова статија
Африканско првенство во ракомет за мажи 1983 2 2 2 6 нова статија
Африканско првенство во ракомет за мажи 1985 2 2 3 7 нова статија
Африканско првенство во ракомет за мажи 1987 2 2 2 6 нова статија
Африканско првенство во ракомет за мажи 1989 2 2 2 6 нова статија
Африканско првенство во ракомет за мажи 1991 2 2 2 6 нова статија
Африканско првенство во ракомет за мажи 1992 1 1 1 3 нова статија
Африканско првенство во ракомет за мажи 1994 1 1 1 3 нова статија
Африканско првенство во ракомет за мажи 1996 3 3 4 10 нова статија
Африканско првенство во ракомет за мажи 1998 3 3 3 9 нова статија
Африканско првенство во ракомет за мажи 2000 2 2 3 7 нова статија
Африканско првенство во ракомет за мажи 2002 3 2 2 7 нова статија
Африканско првенство во ракомет за мажи 2004 3 3 3 9 нова статија
Африканско првенство во ракомет за мажи 2006 3 3 4 10 нова статија
Африканско првенство во ракомет за мажи 2008 3 2 3 8 нова статија
Африканско првенство во ракомет за мажи 2010 4 3 4 11 нова статија
Африканско првенство во ракомет за мажи 2012 4 3 4 11 нова статија
Африканско првенство во ракомет за мажи 2014 4 4 6 14 нова статија
Африканско првенство во ракомет за мажи 2016 4 4 5 13 нова статија
Африканско првенство во ракомет за мажи 2018 4 4 5 13 нова статија
Машка ракометна репрезентација на Тунис 4 4 5 13 подобрена статија
Африканско првенство во ракомет за жени 4 3 4 11 нова статија
Африканско првенство во ракомет за жени 1974 1 1 1 3 нова статија
Африканско првенство во ракомет за жени 1976 2 2 1 5 нова статија
Африканско првенство во ракомет за жени 1979 1 1 1 3 нова статија
Африканско првенство во ракомет за жени 1981 2 2 2 6 нова статија
Африканско првенство во ракомет за жени 1983 2 2 2 6 нова статија
Африканско првенство во ракомет за жени 1985 1 1 1 3 нова статија
Африканско првенство во ракомет за жени 1987 1 1 1 3 нова статија
Африканско првенство во ракомет за жени 1989 1 1 1 3 нова статија
Африканско првенство во ракомет за жени 1991 1 1 1 3 нова статија
Африканско првенство во ракомет за жени 1992 1 1 1 3 нова статија
Африканско првенство во ракомет за жени 1994 1 1 1 3 нова статија
Африканско првенство во ракомет за жени 1996 2 1 1 4 нова статија
Африканско првенство во ракомет за жени 1998 2 2 2 6 нова статија
Африканско првенство во ракомет за жени 2000 3 2 2 7 нова статија
Африканско првенство во ракомет за жени 2002 3 2 2 7 нова статија
Африканско првенство во ракомет за жени 2004 3 2 2 7 нова статија
Африканско првенство во ракомет за жени 2006 3 2 2 7 нова статија
Африканско првенство во ракомет за жени 2008 3 2 2 7 нова статија
Африканско првенство во ракомет за жени 2010 3 3 3 9 нова статија
Африканско првенство во ракомет за жени 2012 3 3 3 9 нова статија
Африканско првенство во ракомет за жени 2014 3 3 4 10 нова статија
Африканско првенство во ракомет за жени 2016 3 3 3 9 нова статија
Африканско првенство во ракомет за жени 2018 4 3 4 11 нова статија
ТХВ Кил 7 6 7 20 подобрена статија
Квалификации за Летните олимписки игри во ракомет - мажи (2012) 4 3 4 11 нова статија
Квалификации за Летните олимписки игри во ракомет - мажи (2016) 5 4 5 14 нова статија
Квалификации за Летните олимписки игри во ракомет - жени (2012) 4 3 4 11 нова статија
Квалификации за Летните олимписки игри во ракомет - жени (2016) 4 3 4 11 нова статија
Светско првенство во ракомет за мажи 1967 2 2 2 6 нова статија
Светско првенство во ракомет за мажи 1970 3 3 4 10 нова статија
Светско првенство во ракомет за мажи 1974 3 3 4 10 нова статија
Светско првенство во ракомет за мажи 1978 3 3 2 8 нова статија
Светско првенство во ракомет за мажи 1982 3 3 2 8 нова статија
Светско првенство во ракомет за мажи 1986 4 3 4 11 нова статија
Светско првенство во ракомет за мажи 1995 5 4 5 14 нова статија
Никола Карабатиќ 5 5 5 15 подобрена статија
РК Мешков Брест 6 6 6 18 подобрена статија
Светско првенство во ракомет за жени 1957 2 2 2 6 нова статија
Светско првенство во ракомет за жени 1962 2 2 2 6 нова статија
Светско првенство во ракомет за жени 1965 2 2 2 6 нова статија
Светско првенство во ракомет за жени 1971 2 2 2 6 нова статија
Светско првенство во ракомет за жени 1973 2 2 2 6 нова статија
Светско првенство во ракомет за жени 1975 2 2 2 6 нова статија
Светско првенство во ракомет за жени 1978 2 2 2 6 нова статија
Светско првенство во ракомет за жени 1982 3 2 2 7 нова статија
Светско првенство во ракомет за жени 1986 3 2 3 8 нова статија
Светско првенство во ракомет за жени 1990 2 2 3 7 нова статија
Светско првенство во ракомет за жени 1993 3 2 3 8 нова статија
Светско првенство во ракомет за жени 1995 4 3 2 9 нова статија
Светско првенство во ракомет за жени 1997 3 2 5 10 нова статија
Светско првенство во ракомет за жени 1999 3 2 2 7 нова статија
Светско првенство во ракомет за жени 2001 2 2 4 8 нова статија
Светско првенство во ракомет за жени 2003 3 3 7 13 нова статија
Светско првенство во ракомет за жени 2005 4 4 4 12 нова статија
Светско првенство во ракомет за жени 2007 4 4 4 12 нова статија
Светско првенство во ракомет за жени 2009 6 6 9 21 нова статија
Светско првенство во ракомет за жени 2011 7 6 7 20 нова статија
Светско првенство во ракомет за жени 2013 6 6 7 19 нова статија
Светско првенство во ракомет за жени 2015 7 6 7 20 нова статија
Светско првенство во ракомет за жени 2017 7 6 9 22 нова статија
РК Барселона 6 6 7 19 подобрена статија
Рајн-Некар Левен 6 6 7 19 подобрена статија
Фихсе Берлин 6 6 7 19 подобрена статија
РК Париз Сен-Жермен 6 5 7 18 подобрена статија
Лик Абало 4 4 5 13 подобрена статија
Даниел Нарсис 6 5 6 17 подобрена статија
РК Бергишер 5 5 6 16 подобрена статија
Светско првенство во ракомет за мажи 2017 3 3 3 9 подобрена статија
Микел Хансен 6 6 7 19 подобрена статија
Европско првенство во ракомет за мажи 2020 4 3 8 15 нова статија
Светско првенство во ракомет за мажи 2001 5 4 5 14 подобрена статија
Машка ракометна репрезентација на Исланд 4 4 5 13 подобрена статија
Вкупно
Carshalton]
Статија О1 О2 О3 Напомена
Светско првенство во ракомет за жени 2019 10 10 10 30 нова статија
Едуарда Аморим 3 4 3 10 нова статија
Македонска ракометна супер лига (жени) 2 2 2 6 подобрена статија
Куп на Македонија во ракомет за жени 2 1 1 4 нова статија
ЖРК Куманово 2 2 2 6 нова статија
ЖРК Металург 3 3 3 9 подобрена статија
ЖРК Стружанка 1 1 1 3 нова статија
ЖРК Алушовски 1 1 1 3 нова статија
Македонска ракометна супер лига (жени) 2018-2019 3 3 2 8 нова статија
Македонска ракометна супер лига (жени) 2019-2020 3 3 4 10 нова статија
Светско првенство во ракомет за жени 3 3 3 9 нова статија
Женска ракометна репрезентација на Данска 7 6 9 22 нова статија
Еставана Полман 3 3 2 8 нова статија
Ања Андерсен 2 2 2 6 подобрена статија
Женска ракометна репрезентација на Норвешка 1 5 3 9 подобрена статија
Женска ракометна репрезентација на Холандија 4 4 4 12 подобрена статија
Тес Вестер 3 3 3 9 нова статија
Предлошка:Победници на Светското првенство во ракомет за жени 1 1 1 3 нова предлошка
ИХФ Играч на годината 3 3 3 9 нова статија
Луис Бургард 3 4 3 10 нова статија
Малин Ауне 1 1 1 3 нова статија
Женска ракометна репрезентација на Црна Гора 4 4 3 11 нова статија
Алисија Фернандес 3 3 4 10 нова статија
Куп на ЕХФ за жени 4 4 6 14 нова статија
Куп на ЕХФ за жени 2018-2019 4 4 6 14 нова статија
Мец Хандбал 2 2 2 6 нова статија
ЖРК Подравка Копривница 3 3 3 9 нова статија
ЖРК Локомотива Загреб 1 1 1 3 нова статија
Прва лига на Хрватска во ракомет за жени 2 2 2 6 нова статија
РК Загреб 1 2 1 4 подобрена статија
ЖРК ЧСМ Букурешт 2 2 2 6 подобрена статија
Лига Национала (ракомет жени) 2 3 3 8 нова статија
Кристина Лишчевиќ 3 3 3 9 нова статија
Елена Ливриниќ 2 3 2 7 нова статија
РК Фајверс Маргаретен 4 4 5 13 нова статија
РК Стеауа Букурешт 2 2 2 6 нова статија
Артурс Кугис 2 2 1 5 нова статија
Вкупно
Kalan Wiki]
Статија О1 О2 О3 Напомена
РК Црвена звезда 0 1 1 2 нова статија
РК Партизан 0 1 1 2 нова статија
РК Железничар Ниш 0 1 1 2 нова статија
Звонимир Сердарушиќ 0 1 1 2 нова статија
ЕХФ Лига шампиона 0 0 0 0 нова статија
Куп на Словенија во ракомет 0 0 0 0 нова статија
Прва лига Словенија во ракомет 0 0 0 0 нова статија
Домагој Дувњак 1 1 1 3 подобрена статија
Ненад Максиќ 0 1 0 1 нова статија
Живан Пешиќ 0 2 1 3 нова статија
Миле Исаковиќ 0 1 1 2 нова статија
Јовица Елезовиќ 0 1 1 2 нова статија
Куп на Србија во ракомет 0 2 1 3 нова статија
Куп на Србија во ракомет за жени 0 2 1 3 нова статија
Суперлига на Србија во ракомет 0 3 1 4 нова статија
Вкупно
P.Nedelkovski]
Статија О1 О2 О3 Напомена
Крило (ракомет) 2 2 1 5 нова статија
Голман (ракомет) 2 1 1 4 нова статија
Цепелин (ракомет) 1 2 1 4 нова статија
Сув лист (ракомет) 1 1 1 3 нова статија
Шрауба (ракомет) 1 1 1 3 нова статија
Шараф (ракомет) 1 1 1 3 нова статија
Гол на празна мрежа 2 2 2 6 нова статија
Бек (ракомет) 2 2 1 5 нова статија
Разигрувач (ракомет) 2 2 1 5 нова статија
Бранач (ракомет) 2 2 1 5 нова статија
Вкупно


ErinaNajdovska84]
Статија О1 О2 О3 Напомена
Кристина Кристијансен 1 1 1 3 нова статија
Вкупно