Детаљи
Овој корисник е Македонец.
Македонско етничко знамеОвој корисник е
чистокрвен Македонец.
29 Овој Википедијанец има 29 години, 3 месеци и 8 дена
на 23 април, 2024.
Овој корисник е активен на Википедија веќе
 12 години, 6 месеци и 2 дена.
Собирен преглед на создадените статии
Бројност Датум Јубилејна статија
Прва статија 13 ноември 2011 СЕХА лига
Десетта статија 7 октомври 2013 Фудбалски куп на Македонија 2012-2013
Дваесетта статија 6 декември 2013 Фудбалски куп на Македонија 2009-2010
Педесетта статија 9 август 2014 Втора фудбалска лига на Македонија 1999/2000
Стота статија 30 јуни 2015 ФК Шкупи
Двестота статија 9 февруари 2017 КК Неметали Огражден
Петстота статија 25 април 2020 Бело знаме (слика)
Илјадита статија 23 ноември 2020 Марија Тереза Рафаела Шпанска
Двеилјадита статија 26 декември 2021 Меѓународен фолклорен детски фестивал „Оро без граници“
Триилјадита статија 11 март 2023 Иванович (украинско презиме)