РК Риниа М - ракометен клуб од Скопје, Македонија. Клубот моментално се натпреварува во Првата лига.

РК Риниа М
Целосен називРакометен Клуб Риниа М
ИгралиштеУчилишна сала 7 март
Приемност500
ЛигаПрва лига - Група 1
2018/19Прва лига - Плеjаут, 5. (13. севкупно)
Бои
Клупски бои              
Дресови

Надворешни врски уреди