Defender of Macedonian identety.PNG Македонска ѕвезда за национална гордост
Јас MacedonianBoy Ви доделувам Вам, Ajta, македонска ѕвезда за национална гордост поради Вашата заложба за подобрување, проширување и содавање нови статии поврзани со Македонија. Само така!
Доделена на 19.11.2009 од корисникот MacedonianBoy.


Goldenwiki.png Златна награда
Јас, Kiril SImeonovski, Ви доделувам Вам, Ajta, златна награда за Вашите придонеси на Википедија на македонски јазик. Продолжете така и понатаму!
Доделена на 08.12.2009 од корисникот Kiril Simeonovski


Статијата Западно римско царство беше изгласана за избрана статија на 4. март 2011 година.
Статијата Знаме на Европската Унија беше изгласана за избрана статија на 7. јуни 2011 година.

Статистика на уредувања


Јазици и некои други работи
Википедија:Вавилон
Немате внесено јазици. Погледајте го Шаблон:Вавилон/doc за помош.
Пребарај кориснички јазици
mkMајчин јазик на овој корисник е македонскиот.
en-4 This user speaks English at a near-native level.
sr-4Овај корисник течно говори српски језик.
hr-4 Ovaj suradnik hrvatski razumije kao da mu je materinski jezik.
bs-4 Ovaj korisnik tečno govori bosanski jezik.
sh-4 Корисник течно говори српскохрватски.
Korisnik tečno govori hrvatskosrpski.
sl-1 Uporabnik pozna osnove slovenskega jezika.
bg-1 Този потребител има начални познания по български език.
ЅЃ Овој корисник има целосно познавање на кирилицата.
L Овој корисник има целосно познавање на латиницата.
ВикиПроект Нови статии Овој корисник е член на ВикиПроектот Нови статии.


ВикиПроект Квалитетни статии Овој корисник е член на ВикиПроектот Квалитетни статии.


Money.jpg Корисникот е економист.
Flag of North Macedonia.svg Корисникот е од македонско потекло.
Coat of arms of Kočani Municipality.svg Корисникот е кочанец.
Pisces2.jpg Корисникот е риби во хороскоп.
Dont you fyrom me.png Корисникот се залага за употреба на уставното име на
Република Македонија.
Податотека:Coat of arms of the Republic of Macedonia 1991-2009.svg Овој корисник е против промената на постојниот грб на Македонија.
HeteroSym-pinkblue.svg Овој корисник е хетеросексуалец.
Немој ти мене ФИРОМ! Корисникот не верува дека Универзумот настанал во Бугарија.
No smoking symbol.svg Овој корисник е непушач - антиникотински тип.
No trumpet.jpg Овој корисник дефинитивно е анти-турбофолкер
Податотека:Logo-manu.JPG Корисникот се смета за академец бидејќи тој самиот на Википедија има уредено преку 2.000 статии, а овие од МАНУ за пишување на Македонската Енциклопедија користеле податоци токму од овде.
Toiletpaperwhitebg.jpg Корисникот би сакал животот да му биде како тоалет хартија - корисен и долг.
Former Macedonian Republic of Greece.PNG
Овој корисник ги сака и почитува своите другари од Поранешната Македонска Република Грција
WikiWed.jpg Овој корисник одамна е во мрач... кхкххх... т.е. брачна заедница.


Мои статииУреди