Википедија:Кориснички кутии
mkMајчин јазик на овој корисник е македонскиот.
bg-4 Този потребител говори български език на ниво почти като роден език.
sh-4 Корисник течно говори српскохрватски.
Korisnik tečno govori hrvatskosrpski.
en-4 This user speaks English at a near-native level.
de-3 Dieser Benutzer hat sehr gute Deutschkenntnisse.
ru-2 Этот участник неплохо знает русский язык.
32 Овој Википедијанец има 32 години, 11 месеци и 24 дена
на 7 јуни, 2023.
Шах Корисникот игра шах.
Olympic flag.svgКорисникот ги сака Олимписките игри

Јас сум Кирил Симеоновски. Повеќе информации за мене може да најдете во корисничките кутии подредени во десниот дел од оваа страница.