Одредишта на Луфтханза

список на статии на Викимедија

ЕвропаУреди

Северна АмерикаУреди

Јужна АмерикаУреди

АзијаУреди

Средна АзијаУреди

Источна АзијаУреди

Јужна АзијаУреди

Југоисточна АзијаУреди

Југозападна АзијаУреди

АфрикаУреди