Википедија:Уредувачки натпревари/Вулкани/евиденција

На оваа страница се наоѓа деталната евиденција на напишаните статии, заедно со оцените на жирито.

Вклучување во натпреваротУреди

Ако сакате да учествувате во натпреварот, најпрвин создадете страница, така што ќе го внесете вашето корисничко име во полето за внес на текстот и ќе стиснете на копчето. Откако ќе ја направите страницата, додајте се на дното на списокот на учесници.


При создавање на Вашата страница, додадете ги следниве предлошки:

  • {{:ВП:УНЗ|}} — по „|“ внесете го Вашето корисничко име
  • {{:ВП:УНС|}} — по „|“ внесувајте ги статиите кои сте ги направиле за натпреварот, една по друга
  • {{:ВП:УНК}} — предлошка за крај

УчеснициУреди

Тиверополник]
Статија О1 О2 О3 Напомена
Сихоте Алин 2 2 4 нова статија
Карпински вулкан 2 3 5 нова статија
Креницински вулкан 2 3 5 нова статија
Енива 2 2 4 нова статија
Асо (вулкан) 3 3 6 нова статија
Асама 4 4 8 нова статија
Ол Доињо Ленгаи 6 6 12 нова статија
Вулкански комплекс Еѕиза 8 7 15 нова статија
Агунг 4 4 8 нова статија
Елгон 3 3 6 нова статија
Еми Куси 2 2 4 нова статија
Фернандина 2 2 4 нова статија
Окмок 3 3 6 нова статија
Мауна Лоа 9 9 18 подобрена статија
Лонгонот 4 4 8 нова статија
Ерџијес 2 3 5 нова статија
Колумбо (вулкан) 2 1 3 нова статија
Хенгил 1 1 2 нова статија
Марсили (вулкан) 2 2 4 нова статија
Невадо дел Руис 8 8 16 нова статија
Планина Апо 2 3 5 нова статија
Пинатубо 2 3 5 нова статија
Њамурагира 5 5 10 нова статија
Охос дел Саладо 3 3 6 нова статија
Тавеуни 2 3 5 нова статија
Набро 2 3 5 нова статија
Муса Али (вулкан) 2 3 5 нова статија
Бисоке 2 3 5 нова статија
Гахинга 1 1 2 нова статија
Мухабура 2 2 4 нова статија
Сабињо 1 2 3 нова статија
Карисимби 1 1 2 нова статија
Ла Гриле 2 2 4 нова статија
Картала 2 2 4 нова статија
Далол (вулкан) 2 2 4 нова статија
Гегамски Планини 2 2 4 нова статија
Порак 2 3 5 нова статија
Ара (планина) 2 2 4 нова статија
Сабалан 3 3 6 нова статија
Тефтан 4 4 8 нова статија
Монте Писис 3 3 6 нова статија
Невадо Трес Крусес 3 4 7 нова статија
Коропуна 3 3 6 нова статија
Паринакота 3 4 7 нова статија
Невадо Сахама 2 3 5 нова статија
Казбек 3 3 6 нова статија
Еребус (планина) 4 4 8 нова статија
Терор (вулкан) 1 1 2 нова статија
Попокатепетл (вулкан) 4 4 8 нова статија
Лавина купола 2 3 5 нова статија
Орисаба 5 5 10 нова статија
Кенија (планина) 4 4 8 нова статија
Питон де Неж 2 2 4 нова статија
Туриалба (вулкан) 3 3 6 нова статија
Ороси (вулкан) 1 1 2 нова статија
Пику (вулкан) 2 3 5 нова статија
Суфриер (Гваделуп) 1 2 3 нова статија
Иразу (вулкан) 3 3 6 нова статија
Мерапи 5 5 10 нова статија
Изалко (вулкан) 2 3 5 нова статија
Виљарика (вулкан) 4 4 8 нова статија
Невадо Трес Крусес Централ 1 2 3 нова статија
Ринкон де ла Вјеха 2 3 5 нова статија
Андезит 2 2 4 нова статија
Поас (вулкан) 3 3 6 нова статија
Мираваљес (вулкан) 2 2 4 нова статија
Риолит 1 2 3 нова статија
Тата Сабаја 1 1 2 нова статија
Келуд 5 5 10 нова статија
Кратерско езеро 2 2 4 нова статија
Килотоа 2 2 4 нова статија
Езеро на шампањското 1 2 3 нова статија
Сабанкаја 4 4 8 нова статија
Ампато 2 2 4 нова статија
Убинас 2 2 4 нова статија
Мисти 2 3 5 нова статија
Сара Сара 2 2 4 нова статија
Вулканска пепел 3 3 6 нова статија
Пирокластичен материјал 1 1 2 нова статија
Сакураџима 4 4 8 нова статија
Декадни вулкани 4 4 8 нова статија
Санторини (вулкан) 3 3 6 нова статија
Авачински (вулкан) 2 3 5 нова статија
Корјакски (вулкан) 2 3 5 нова статија
Унзен (вулкан) 3 4 7 нова статија
Пирокластични текови 3 4 7 нова статија
Тал (вулкан) 4 4 8 нова статија
Улавун 2 2 4 нова статија
Рејнир 2 2 4 нова статија
Магматска комора 2 2 4 нова статија
Трахит 1 1 2 нова статија
Вкупно
BlueEagle1]
Статија О1 О2 О3 Напомена
Лаки (вулкан) 6 6 12 нова статија
Гримсветн 4 4 8 нова статија
Бардарбунга 5 5 10 нова статија
Предлошка:Вулкани на Исланд 1 0 1 нова предлошка
Суртсеј 3 3 6 подобрена статија
Хекла 8 8 16 нова статија
Теиде 6 6 12 подобрена статија
Аренал (вулкан) 3 3 6 подобрена статија
Етна 7 6 13 подобрена статија
Масаја (вулкан) 3 3 6 подобрена статија
Ерафајекидл 3 3 6 нова статија
Стромболи 3 3 6 подобрена статија
Торфајекидл 2 2 4 подобрена статија
Тордарирна 2 2 4 нова статија
Есјуфјол 2 1 3 нова статија
Јолнир 3 3 6 нова статија
Катла 5 4 9 нова статија
Елдгја 2 2 4 нова статија
Тамбора 5 5 10 подобрена статија
Список на вулкани во Етиопија 3 4 7 нова статија
Ерта Але 4 4 8 нова статија
Антофала 4 4 8 нова статија
Парикутин (вулкан) 4 4 8 подобрена статија
Котопакси 5 4 9 подобрена статија
Кракатау 8 8 16 подобрена статија
Предлошка:Вулкани во Индонезија 2 0 2 нова предлошка
Список на вулкани во Индонезија 7 8 15 нова статија
Мајон 6 6 12 подобрена статија
Килауеа 6 6 12 подобрена статија
Хавајска ерупција 3 3 6 нова статија
Предлошка:Видови вулкански избуви 1 0 1 нова предлошка
Стромболска ерупција 3 3 6 нова статија
Пелеанска ерупција 2 3 5 нова статија
Безимјани 4 4 8 нова статија
Хибок-Хибок 4 3 7 нова статија
Вулкано 4 3 7 подобра статија
Вулканолошка ерупција 3 3 6 нова статија
Вулкан 5 5 10 подобрена статија
Вкупно
Bjankuloski06]
Статија О1 О2 О3 Напомена
Вулкански области во Македонија 5 5 10 нова статија
Фумарола 2 2 4 нова статија
Буковик (вулканска купа) 2 2 4 нова статија
Пилав Тепе 2 2 4 нова статија
Здравчи Камен 2 2 4 нова статија
Васов Град 1 2 3 нова статија
Уво-Буковец 2 2 4 нова статија
Рајчанска Купа 2 2 4 нова статија
Показател на вулканска избувност 3 4 7 нова статија
Вкупно
M4r51n]
Статија О1 О2 О3 Напомена
[[]] 0 0 0 /
Вкупно
Инокентиј]
Статија О1 О2 О3 Напомена
Супервулкан 7 7 14 нова статија
Предлошка:Вулкани 1 0 1 нова предлошка
Купа 6 6 12 нова статија
Вкупно
C1600]
Статија О1 О2 О3 Напомена
Санта Марија (вулкан) 5 5 10 нова статија
Агуа (вулкан) 3 4 7 нова статија
Фуего (вулкан) 8 9 17 нова статија
Колима (вулкан) 4 4 8 нова статија
Тефра 3 3 6 нова статија
Трансмексикански Вулкански Појас 3 4 7 нова статија
Предлошка:Вулкани во Средна Америка 2 0 2 нова предлошка
Предлошка:Вулкани на Декадата 1 0 1 нова предлошка
Вкупно


P.Nedelkovski]
Статија О1 О2 О3 Напомена
Дувало 2 3 5 нова статија
Мауна Кеа 2 2 4 нова статија
Штитест вулкан 3 3 6 нова статија
Анкаратра 1 1 2 нова статија
Вулкански кратер 2 2 4 нова статија
Вулкански конус 2 2 4 нова статија
Лахар 2 1 3 нова статија
Халејакала 2 2 4 нова статија
Килауеа 2 2 4 нова статија
Јелоустонска Калдера 4 3 7 нова статија
Подводен вулкан 3 3 6 нова статија
Плиниски избув 2 1 3 нова статија
Вулкан Барва 2 2 4 нова статија
Перничеста лава 2 2 4 нова статија
Пемза 3 3 6 нова статија
Ла Суфријер 2 3 5 нова статија
Горешта точка 3 3 6 нова статија
Вулкански избув 2 3 5 нова статија
Минојски избув 2 2 4 нова статија
Магма 4 4 8 нова статија
Вкупно


Damjanmk]
Статија О1 О2 О3 Напомена
Список на вулкани во Костарика 1 2 3 нова статија
Аренал (вулкан) 2 2 4 дополнување + тазе слики
Вкупно


Dar ivanovski]
Статија О1 О2 О3 Напомена
Неа Камени 1 1 2 нова статија
Дацит 1 1 2 нова статија
Вкупно