Qxz-ad4.png
Qxz-ad6.gif

Noia 64 apps karm.svg Овој корисник е активен на Википедија веќе
 8 години, 8 месеци и 18 дена.
mkMајчин јазик на овој корисник е македонскиот.
en-2 This user is able to contribute with an intermediate level of English.
sh-2 Корисник средње говори српскохрватски.
Korisnik osrednje govori hrvatskosrpski.


cs-1 Tento uživatel má základní znalosti češtiny.
Broom icon.svg Овој корисник е член во
Екипата за надзор врз мали викија.
Flag of North Macedonia.svg Овој корисник живее во Македонија.
ПреводОвој корисник врши превод на текстови од англиски на македонски јазик.
ВикиПроект Години Овој корисник е член на ВикиПроектот Години.


Контакт:

Врски: