mkMајчин јазик на овој корисник е македонскиот.


sr-5Овај корисник зна српски језик на професионалном нивоу.


hr-4 Ovaj suradnik hrvatski razumije kao da mu je materinski jezik.


en-4 This user speaks English at a near-native level.


Linux Овој корисник придонесува користејќи Линукс.


Firefox Dev Овој корисник придонесува користејќи Mozilla Firefox Developer.


Creation is good
Овој корисник сам си ги креира своите Кориснички кутии.


ВикиПроект Спорт Овој корисник е член на ВикиПроектот Спорт.


Овој корисник е активен на Википедија веќе
 6 години и 7 месеци.