Avvakum by Pyotr Yevgenyevich Myasoyedov.jpg
ДОБРЕ ДОЈДОВТЕ НА МОЈАТА СТРАНИЦА!

Здраво. Јас сум Цветко Неделковски, дипломиран инженер по физика — применета насока со проширени знаења од астрономијата. Претежно уредувам теми блиски до физиката и астрономијата.

Имам желба правилно да ги прикажам научните факти и да се поттикне употребата на македонската Википедија во нашата земја.

Ако имате некакви идеи или забелешки, слободно пишете ми на мојата страница за разговор.

Папата Инокентиј III


Награди
U+269B.svg Награда за обемни придонеси во полето на науката
Секоја чест, ви посакувам и понатаму успешно уредување! Vasil1234 (разговор) 01:11, 13 јули 2014 (CEST)
Barnstar of Diligence Hires.png Награда за трудољубивост
Секоја чест Цветко, ептен си решен да ги поминеш сите домени, покрај твоите придонеси во физиката, ова е исто толку важно за самата Википедија, за дополнување на самиот шаблон за овие домени. Продолжи само така :) Ehrlich91 (разговор) 16:39, 22 септември 2014 (CEST)


Раководење со кориснички права