Coat of arms of Skopje.svg
Овој корисник е скопјанец.
Flag of North Macedonia.svg Овој корисник живее во Македонија.


Pioneer plaque line-drawing of a human male.svgОвој корисник е човек.
Venus symbol (bold, white).svg Овој корисник е од женскиот пол.
Flag of Europe.svg
Овој корисник е жител на Европската Унија.
Europass.svg
bg-1 Този потребител има начални познания по български език.
sr-3Овај корисник врло добро говори српски језик.
sh-3 Корисник врло добро говори српскохрватски.
Korisnik vrlo dobro govori hrvatskosrpski.
en-3 This user is able to contribute with an advanced level of English.
it-2 Questo utente può contribuire con un italiano di livello intermedio.
mkMајчин јазик на овој корисник е македонскиот.
Flag of France.svgОвој корисник е франкофил
G Овој корисник ја обожава вилолетовата боја.
Немој ти мене ФИРОМ! Корисникот се залага за употреба на уставното име на
Република Македонија.
Flag of the Turkish Republic of Northern Cyprus.svg Овој корисникот ја подржува независноста на Турска Република Северен Кипар.
Тарантино Овој корисник е фан на филмовите на Квентин Тарантино
Google Овој корисник користи Google како негов основен пребарувач.
Матрикс Овој корисник знае дека не постои лажица.
Mad scientist.svg Овој корисник е свесен колку глупо изгледа оваа огромна табела со кориснички кутии на неговата страница, но признава дека вистинската нејзина улога е двојна: статистика и стандардизација.

НаградиУреди

За вложениот труд во збогатувањето на содржините на Википедија на македонски јазик.
од Kiril Simeonovski (разговор)
За уредувањсето на содржини поврзани со француските кралеви.
од Kiril Simeonovski (разговор)
За неумрното уредување на Википедија на македонски јазик.
од Kiril Simeonovski (разговор)
  Награда за трудољубивост
За целиот труд вложен на Википедија... поздрав Јоханес Климакус (разговор) 06:48, 4 ноември 2011 (CET)
  Уредничка награда
Еве една награда од мене за содржајните уредувања што ги правите.:) Kiril Simeonovski (разговор) 12:55, 27 декември 2011 (CET)