Википедија:Уредувачки натпревари/Острови/евиденција

На оваа страница се наоѓа деталната евиденција на напишаните статии, заедно со оцените на жирито.

Вклучување во натпреваротУреди

Ако сакате да учествувате во натпреварот, најпрвин создадете страница, така што ќе го внесете вашето корисничко име во полето за внес на текстот и ќе стиснете на копчето. Откако ќе ја направите страницата, додајте се на дното на списокот на учесници.


При создавање на Вашата страница, додадете ги следниве предлошки:

  • {{:ВП:УНЗ|}} — по „|“ внесете го Вашето корисничко име
  • {{:ВП:УНС|}} — по „|“ внесувајте ги статиите кои сте ги направиле за натпреварот, една по друга
  • {{:ВП:УНК}} — предлошка за крај

УчеснициУреди

Uvtarex]
Статија Ж1 Ж2 Ж3 Напомена
Андамански Острови 8 7 8 23 нова статија
Северен Андамански Остров 2 3 1 6 нова статија
Мал Андамански Остров 4 3 3 10 нова статија
Јужен Андамански Остров 3 3 2 8 нова статија
Среден Андамански Остров 3 3 1 7 нова статија
Диего Гарсија 10 10 10 30 нова статија
Острови Сили 8 8 8 24 нова статија
Сент Мери (остров) 5 4 2 11 нова статија
Сент Мартин (остров) 3 3 1 7 нова статија
Сент Агнес (остров) 5 4 3 12 нова статија
Треско (остров) 5 4 2 11 нова статија
Млет 8 7 5 20 нова статија
Света Марија (островче) 2 2 1 5 нова статија
Брач 6 5 4 15 подобрена статија
Вис (остров) 4 3 2 9 подобрена статија
Елафитски Острови 5 4 2 11 нова статија
Лопуд 4 3 2 9 нова статија
Колочеп 4 4 1 9 нова статија
Муртер 3 3 1 7 нова статија
Стокхолмски Архипелаг 4 3 1 8 нова статија
Хусаро 1 1 1 3 нова статија
Ингаро 2 2 1 5 нова статија
Јустеро 2 2 1 5 нова статија
Хавајски Острови 5 6 4 15 нова статија
Вкупно
Тиверополник]
Статија Ж1 Ж2 Ж3 Напомена
Лемнос 5 5 3 13 нова статија
Наксос 4 4 2 10 нова статија
Карпатос 4 4 2 10 нова статија
Сазан (остров) 4 4 2 10 нова статија
Свети Иван (остров) 2 3 2 7 нова статија
Белене (остров) 2 2 1 5 нова статија
Ксамил (остров) 1 2 1 4 нова статија
Родос 8 7 6 21 подобрена статија
Звернец (остров) 1 1 1 3 нова статија
Франц Јозеф (остров) 1 1 1 3 нова статија
Света Анастасија (остров) 2 2 1 5 нова статија
Свети Кирик (остров) 2 2 1 5 нова статија
Змиски Остров (Црно Море) 5 5 4 14 нова статија
Прочида 3 3 2 8 нова статија
Берџеџи (остров) 2 2 1 5 нова статија
Бурано 3 3 2 8 нова статија
Лидо ди Венеција 3 2 1 6 нова статија
Капри (остров) 5 4 3 12 нова статија
Остров Сан Микеле 3 1 1 5 нова статија
Раб (остров) 3 3 2 8 нова статија
Пашман 3 3 1 7 нова статија
Шолта 1 1 1 3 нова статија
Лошињ 3 3 2 8 нова статија
Молат 3 3 1 7 нова статија
Ластово 7 7 5 19 нова статија
Тенерифе 10 10 10 30 нова статија
Миконос 5 5 4 14 нова статија
Кефкен 2 2 1 5 нова статија
Тенедос 8 7 6 21 нова статија
Имброс 5 6 3 14 нова статија
Гиресун (остров) 2 2 1 5 нова статија
Акдамар (остров) 2 3 1 6 нова статија
Мармара (остров) 2 3 1 6 нова статија
Свети Никола (остров) 1 1 1 3 нова статија
Ада Бојана 2 2 1 5 нова статија
Форконтумац 2 2 1 5 нова статија
Голем Воен Остров 4 4 2 10 нова статија
Мал Воен Остров 1 1 1 3 нова статија
Ада Меѓица 3 3 2 8 нова статија
Крчедин (остров) 2 2 1 5 нова статија
Бледски Остров 2 2 1 5 нова статија
Мариборски Остров 1 1 1 3 нова статија
Лоланд 2 2 1 5 нова статија
Џерба 4 4 2 10 нова статија
Керкена (острови) 2 2 1 5 нова статија
Фуертевентура 7 6 5 18 нова статија
Ибица 4 4 3 11 подобрена статија
Ла Палма 4 4 2 10 нова статија
Китира 4 4 2 10 нова статија
Скирос 2 2 1 5 нова статија
Саламина 5 5 3 13 нова статија
Икарија 3 3 2 8 нова статија
Скопелос 5 4 3 12 нова статија
Астипалеја 2 2 1 5 нова статија
Парос 4 4 2 10 нова статија
Калимнос 3 3 1 7 нова статија
Нисирос 3 3 2 8 нова статија
Сими 4 4 2 10 нова статија
Агатониси 2 2 1 5 нова статија
Самотраки 4 3 2 9 нова статија
Алимја 2 2 1 5 нова статија
Касос 2 3 1 6 нова статија
Лерос 4 4 2 10 нова статија
Кастелоризо 5 5 3 13 нова статија
Тилос 3 3 1 7 нова статија
Вкупно
BlueEagle1]
Статија Ж1 Ж2 Ж3 Напомена
Корву (остров) 5 4 3 12 нова статија
Азорски Острови 8 8 7 23 подобрена статија
Флориш (остров) 5 5 3 13 нова статија
Санта Марија (остров) 6 7 8 21 нова статија
Сао Мигел (остров) 6 6 6 18 нова статија
Грасиоза (остров) 5 5 4 14 нова статија
Сао Жоржи (остров) 4 4 2 10 нова статија
Пику (остров) 4 4 4 12 нова статија
Фајал (остров) 5 4 3 12 нова статија
Терсеира 5 5 3 13 нова статија
Реинион 7 6 4 17 подобрена статија
Тахити 9 9 10 28 подобрена статија
Мартиник 6 6 3 15 подобрена статија
Мехетија 3 3 2 8 нова статија
Мајао 3 3 2 8 нова статија
Моореја 4 4 2 10 нова статија
Тетиароа 4 4 2 10 нова статија
Бора Бора 5 5 2 12 подобрена статија
Хуахине 3 3 2 8 нова статија
Маупити 2 2 1 5 нова статија
Мануае (Друштвени Острови) 2 3 1 6 нова статија
Заветрени Острови (Друштвени Острови) 3 3 2 8 нова статија
Маупихаа 2 3 2 7 нова статија
Моту Оне 2 2 1 5 нова статија
Тахаа 2 2 1 5 нова статија
Тупаи 1 2 1 4 нова статија
Рајатеа 4 4 2 10 нова статија
Понцијански Острови 2 2 1 5 нова статија
Понца (остров) 5 5 4 14 нова статија
Палмарола 1 2 1 4 нова статија
Санто Стефано 2 2 2 6 нова статија
Заноне 2 2 1 5 нова статија
Гави (остров) 1 1 1 3 нова статија
Вентотене 3 3 3 9 нова статија
Антикости 5 6 6 17 нова статија
Бонавентир 3 3 2 8 нова статија
Антре 3 2 2 7 нова статија
Магдаленски Острови 5 6 5 16 нова статија
Брион (остров) 3 3 2 8 нова статија
Сундски Острови 1 1 1 3 подобрена статија
Борнео 7 3 7 17 подобрена статија
Ломбок 6 6 9 21 подобрена статија
Вкупно
Thelibrarian1973]
Статија Ж1 Ж2 Ж3 Напомена
[[]] 0 0 0 0
Вкупно
Matej Jurukov]
Статија Ж1 Ж2 Ж3 Напомена
[[]] 0 0 0 0
Вкупно
Bjankuloski06]
Статија Ж1 Ж2 Ж3 Напомена
Источнофризиски Острови 3 3 2 8 нова статија
Западнофризиски Острови 2 2 1 5 нова статија
Список на острови во Фарските Острови 2 2 1 5 нова статија
Боркум 2 2 1 5 нова статија
Вулкански остров 1 1 1 3 нова статија
Вкупно