Laptop 01.svg Овој корисник придонесува со користење на лаптоп.
Noia 64 apps karm.svg Овој корисник е активен на Википедија веќе
 4 години, 5 месеци и 25 дена.
Flag of the Republic of Macedonia.svg Овој корисник живее во Македонија.
mkMајчин јазик на овој корисник е македонскиот.
ПреводОвој корисник врши превод на текстови од англиски на македонски јазик.
en-5 This user is able to contribute with a professional level of English.
sr-4Овај корисник течно говори српски језик.