Noia 64 apps karm.svg Овој корисник е активен на Википедија веќе
 6 години, 8 месеци и 6 дена.
Flag of the Republic of Macedonia.svg Овој корисник живее во Македонија.
mkMајчин јазик на овој корисник е македонскиот.
ПреводОвој корисник врши превод на текстови од англиски на македонски јазик.
en-5 This user is able to contribute with a professional level of English.


Contact email: matej@jurukov.com