Корисник:Тиверополник/Архива 6


   
   
   
   
   
Придонеси
   
Разговор
   
Награди и одликувања
   
Идни проекти
   
Слики
   


mkMајчин јазик на овој корисник е македонскиот.
Овој корисник е член на македонската википедија од јули 2007.


Овој корисник е Струмичанец.
Овој корисник ја подржува иницијативата 500 избрани статии
Податотека:Religious Symbols-ani.gif Овој корисник смета дека религијата не треба да ги разделува луѓето на земјата
Е-маилот на овој корисник е tiveropolnik_mkatyahoo.com
Овој корисник ужива кога пишува за крстоносните војни
Овој корисник ја напиша 20,000 статија на Wiki mk.Овој корисник ја напиша 35,000 статија на Wiki mk.Последни статии од вкупно 139.817 уреди