Andrew012p
mkMајчин јазик на овој корисник е македонскиот.
en-4 This user speaks English at a near-native level.
sr-4Овај корисник течно говори српски језик.

Здраво, јас сум Андреј. Имам 20 години.

Ги создадов следниве статии (по редослед од горе):