Википедија:Вавилон
mkMајчин јазик на овој корисник е македонскиот.
en-4 This user speaks English at a near-native level.
Википедија:Вавилон
Немате внесено јазици. Погледајте ја Предлошка:Вавилон/doc за помош.
Пребарај кориснички јазици
sr-2Овај корисник осредње говори српски језик.
la-2 Hic usor media latinitate contribuere potest.

Награди

уреди
 
Награда за посебни придонеси во областа на Биологијата
 
За вложениот труд во подобрувањето на содржините од сите области.
 
За вложениот труд во збогатувањето на содржините од областа на хемијата.
 
За методичност во работата Доделил
Raso mk
  The 2017 Cure Award
In 2017 you were one of the top ~250 medical editors across any language of Wikipedia. Thank you from Wiki Project Med Foundation for helping bring free, complete, accurate, up-to-date health information to the public. We really appreciate you and the vital work you do! Wiki Project Med Foundation is a user group whose mission is to improve our health content. Consider joining here, there are no associated costs.
  The 2018 Cure Award
In 2018 you were one of the top ~250 medical editors across any language of Wikipedia. Thank you from Wiki Project Med Foundation for helping bring free, complete, accurate, up-to-date health information to the public. We really appreciate you and the vital work you do! Wiki Project Med Foundation is a user group whose mission is to improve our health content. Consider joining here, there are no associated costs.