Википедија:Уредувачки натпревари/Средување/евиденција

На оваа страница се наоѓа деталната евиденција на напишаните статии, заедно со оцените на жирито.

Вклучување во натпреваротУреди

Ако сакате да учествувате во натпреварот, најпрвин создадете страница, така што ќе го внесете вашето корисничко име во полето за внес на текстот и ќе стиснете на копчето. Откако ќе ја направите страницата, додајте се на дното на списокот на учесници.


При создавање на Вашата страница, додадете ги следниве предлошки:

  • {{:ВП:УНЗ|}} — по „|“ внесете го Вашето корисничко име
  • {{:ВП:УНС|}} — по „|“ внесувајте ги статиите кои сте ги направиле за натпреварот, една по друга
  • {{:ВП:УНК}} — предлошка за крај

УчеснициУреди

Тиверополник]
Статија О1 О2 О3 Напомена
Кантарион 1 1 1 3 подобрена статија
Весна Петрушевска 1 1 1 3 подобрена статија
Александар Стамболијски 1 1 1 3 подобрена статија
Џејда Дувенџи 1 1 1 3 подобрена статија
Казино Монте Карло 3 2 2 7 подобрена статија
Друштво на народите 3 3 4 10 подобрена и проширена статија
Јапонски змејови 1 1 1 3 подобрена статија
Кански филмски фестивал 3 3 3 9 подобрена и проширена статија
Грејс Кели 6 4 4 14 значително подобрена и проширена статија
Ева Перон 6 4 4 14 значително подобрена и проширена статија
Византијци 1 1 1 3 подобрена статија
Брус Стерлинг 2 2 2 6 подобрена статија
Бубалици 1 3 3 7 подобрена и проширена статија
Бордер коли 1 1 1 3 подобрена статија
Мери Болејн 3 2 2 7 подобрена статија
Василиј Кандински 2 2 2 6 подобрена статија
Василиј Жуковски 2 2 3 7 подобрена статија
Жељко Васиќ 1 1 1 3 подобрена статија
Видра 1 1 2 4 подобрена статија
Брук Шилдс 4 3 5 12 подобрена и проширена статија
Боб Марли 4 4 4 12 подобрена и проширена статија
Растафаријанство 2 2 2 6 подобрена и проширена статија
Хајле Селасие 1 1 1 3 подобрена и проширена статија
Абдул Рахман (покрстеник) 4 4 4 12 значително подобрена и проширена статија
Август Раш 3 3 3 9 подобрена и проширена статија
Боби Чарлтон 4 4 4 12 значително подобрена и проширена статија
Донатела Версаче 2 1 2 5 подобрена статија
Адидас 4 3 3 10 значително подобрена статија
Адолф Бенца 1 1 1 3 подобрена статија
Дејвид Боуви 9 6 6 21 значително подобрена и проширена статија
Викиречник 2 2 2 6 подобрена и проширена статија
Вавилонска кула 1 2 2 5 подобрена и проширена статија
Кралица Викторија 7 5 4 16 значително подобрена и проширена статија
Карл Фридрих Гаус 2 2 2 6 подобрена и проширена статија
Генциј 1 2 1 4 подобрена и проширена статија
Рим 9 7 7 23 значително подобрена и проширена статија
Кралство Велика Британија 4 3 3 10 подобрена и проширена статија
Мајкл Џексон 9 8 8 25 значително подобрена и проширена статија
Драган Димитровски 1 1 1 3 подобрена статија
Дороти Хоџкин 1 1 1 3 подобрена статија
Живко Мадевски 1 1 1 3 подобрена статија
Даница Перчинкова 1 1 1 3 подобрена статија
Дарко Димитров 1 1 1 3 подобрена статија
Дијана (принцеза од Велс) 7 5 5 17 значително подобрена и проширена статија
Џонатан Рис Маерс 3 4 3 10 подобрена и проширена статија
Чарлс Дарвин 8 6 5 19 значително подобрена и проширена статија
ДАФИФ 1 1 1 3 подобрена статија
Двогрба камила 1 2 2 5 подобрена и проширена статија
Гевин Дегро 1 1 1 3 подобрена статија
Абрахам де Моавр 2 2 2 6 подобрена и проширена статија
Авари 3 3 3 9 подобрена и проширена статија
Свети Августин 2 3 3 8 подобрена и проширена статија
Анти-масонство 4 4 4 12 подобрена и проширена статија
Аеродром Стенковец 1 1 1 3 подобрена статија
Аеродром Таншонјат 1 1 1 3 подобрена статија
Азиска фудбалска конфедерација 3 3 4 10 подобрена и проширена статија
Александар Карелин 1 2 3 6 значително проширена статија
Александар Поуп 4 2 2 8 подобрена статија
Конрад Аденауер 3 2 2 7 подобрена статија
Лудвиг ван Бетовен 3 4 4 11 значително проширена статија
Александар Амфитеатров 1 1 1 3 подобрена статија
Ајман Ал Завахири 7 6 6 19 значително подобрена и проширена статија
Куран 9 8 6 23 значително подобрена и проширена статија
Историја на Иран 9 8 5 22 значително подобрена и проширена статија
Човек од челик (филм) 7 7 7 21 значително подобрена и проширена статија
Андреја Бочели 2 2 2 6 подобрена статија
Никол Кидман 3 3 3 9 подобрена и проширена статија
Даглас Енгелбарт 2 2 2 6 подобрена статија
Салвадор Дали 4 3 3 10 подобрена и проширена статија
Александар I 1 2 2 5 подобрена статија
Саша Богдановиќ 1 1 1 3 подобрена статија
Висок претставник за надворешни работи и безбедносна политика на Европската Унија 1 1 1 3 подобрена статија
Чарлс Буковски 3 3 3 9 подобрена статија
Иван Џепароски 1 1 1 3 подобрена статија
Изабела Перон 2 2 2 6 подобрена статија
Ланваирпулгвингилгогерихверндробуландисилиогогогох 2 3 2 7 подобрена статија
Англиски булдог 1 2 2 5 подобрена статија
Аргентинска дога 2 2 2 6 подобрена статија
Вкупно
Игорнико]
Статија О1 О2 О3 Напомена
Црква „Св. Илија“ - Глобочица (потопена црква) 1 1 1 3 подобрена статија
Црква „Св. Недела“ - Драслајца 0 0 0 0 нова статија
Вкупно


Bogomilska]
Статија О1 О2 О3 Напомена
Пајажината на Шарлота (цртан филм) 1 1 1 3 подобрена статија
Дафт Панк 1 2 2 5 подобрена статија
Бодан Арсовски 2 2 3 7 подобрена и проширена статија
Албанска мафија 2 2 2 6 подобрена статија
Земјата на Израел 1 1 1 3 подобрена статија
Лисицата и ловечкиот пес 1 1 2 4 подобрена статија
Мирко Попов 2 2 3 7 подобрена и проширена статија
Демократска Десница 1 1 1 3 подобрена статија
Звонимир Бобан 1 1 1 3 подобрена статија
Андреја Пирло 1 1 1 3 подобрена статија
Џорџ Бест 1 1 1 3 подобрена статија
Вкупно


Sazdo]
Статија О1 О2 О3 Напомена
Јоханес Видман 2 3 4 9 значително подобрена и проширена статија
Курт Гедел 6 4 6 16 значително подобрена и проширена статија
Алгебра 7 6 7 20 значително подобрена и проширена статија
Банкнота 2 2 2 6 подобрена и проширена статија
Вкупно


BlueEagle1]
Статија О1 О2 О3 Напомена
Андре Жид 5 5 6 16 значително подобрена и проширена статија
АББА 4 2 2 8 подобрена статија
Браќа Лимиер 3 3 4 10 подобрена и проширена статија
Гејша 6 4 6 16 значително подобрена и проширена статија
Авангарда 4 2 3 9 подобрена статија
Абакус 3 2 3 8 подобрена статија
Калањево 2 2 2 6 подобрена статија
Капуера 4 3 3 10 подобрена статија
Моби 1 3 3 7 подобрена и проширена статија
Галија 4 3 3 10 подобрена и проширена статија
Ден на шегата 2 2 2 6 подобрена статија
Штрумпфови 4 2 2 8 подобрена статија
Ураниум 7 3 4 14 значително подобрена и проширена статија
Кучиња 3 3 3 9 значително подобрена и проширена статија
Планинарски дом „Дервен“ 2 2 3 7 подобрена статија
Планинарски дом „Даре Џамбаз“ 2 2 3 7 подобрена статија
Вонземјани миленичиња 1 1 1 3 средување на статија
Африкански крокодил 2 2 2 6 подобрена статија
Вилинско коњче 3 2 3 8 подобрена статија
Луис Карол 5 4 4 13 значително подобрена и проширена статија
Кралот Лав (цртан филм) 4 3 3 10 подобрена и проширена статија
Амониум нитрат 3 2 3 8 подобрена и средена статија
Кафе 8 4 4 16 значително подобрена и проширена статија
Франц Кафка 3 3 3 9 подобрена и проширена статија
Гваделуп 3 3 3 9 подобрена и проширена статија
Антички театри во Македонија 5 4 5 14 значително подобрена и проширена статија
Хајди (роман) 3 3 3 9 подобрена и проширена статија
Бернско планинско куче 3 3 3 9 подобрена и проширена статија
Бернардинец 3 3 3 9 подобрена и проширена статија
Акихабара 3 2 3 8 подобрена статија
Бруклин 7 3 3 13 подобрена и проширена статија
Диор 6 2 3 11 подобрена статија
Тегобност (роман) 2 2 2 6 подобрена статија
Анаис Нин 3 2 2 7 подобрена статија
Џивџи 3 2 3 8 подобрена статија
Читачот (филм) 2 2 2 6 подобрена статија
Црвенкапа 5 3 3 11 подобрена и проширена статија
Вкупно


Инокентиј]
Статија О1 О2 О3 Напомена
Галактички групации и јата 4 4 5 13 значително подобрена и проширена статија
Нанометар 2 3 3 8 значително подобрена статија
Астрохемија 6 6 8 20 значително подобрена и проширена статија
Геофизика 6 6 9 21 значително подобрена и проширена статија
Вкупно


P.Nedelkovski]
Статија О1 О2 О3 Напомена
Дигитална мрежа на интегрирани услуги 3 2 3 8 значително подобрена статија
Динамичка меморија со случаен пристап 4 4 5 13 значително подобрена и проширена статија
Еден Азар 3 3 4 10 подобрена и проширена статија
Германски јазик 3 3 3 9 подобрена и проширена статија
Оптички кабел 3 4 4 11 значително подобрена и проширена статија
Мрежна магистрала 1 1 1 3 подобрена статија
Шведска маса 2 2 2 6 подобрена статија
Праисториска уметност 2 2 2 6 подобрена статија
Историја на комуникацијата 0 0 0 0 нова статија
Електрична енергија 2 2 2 6 подобрена статија
Вкупно