Погрешно време (телевизиска серија)

Погрешно време — македонска телевизиска серија.

Погрешно време
Жанрдрама
Напишана одВладо Димовски
Режирана одДраган Велјановски
УлогиЉупчо Ангеловски
Илко Стефановски
Силвија Стојановска
Томе Витанов
Јордан Витанов
Ванчо Петрушевски
Магдалена Ризова Черних
Димче Мешковски
Благоја Спиркоски - Џумерко
Милица Стојанова
Стојна Костовска
Душица Стојановска
Љупка Џундева
Катерина Крстева
Ацо Јовановски
Кирил Гравчев
Гоце Влахов
Мајда Тушар
Дубравка Киселички
Снежана Конеска Руси
Кирил Андоновски
Ѓорѓи Тодоровски
Бранко Ѓорчев
Земја на потеклоМакедонија Македонија
Бр. на сезони1
Бр. на епизоди37
Производство
Времетраење40 мин
Прикажување
Првична мрежаМТВ
Првично прикажување2000 – 2001

Улоги уреди

Глумец Улога
Љупчо Ангеловски Александар
Силвија Стојановска Милка
Томе Витанов Драги
Илко Стефановски Бошко
Магдалена Ризова Черних Благица
Јордан Витанов Блаже
Душица Стојановска Маца
Ванчо Петрушевски Ристе
Бранко Ѓорчев Страчковски
Софија Куновска Ана
Славица Јовановска Марта
Катерина Крстева Веса
Димче Мешковски Мешко/Полицаец
Вера Вучкова Стамена
Сашка Димитровска Лиле
Љупка Џундева Ката
Милица Стојанова Милица
Кирил Псалтиров Келнерот Стево
Рубенс Муратовски Влатко
Димитар Костов Димитар
Снежана Конеска Руси Лимба
Игор Ангелов Владо
Кирил Гравчев Ставре
Кирил Андоновски Соколе
Љупчо Петрушевски Љубе
Ѓорѓи Тодоровски Ацо
Благоја Спиркоски-Џумерко Наум
Мајда Тушар Маја
Жарко Димитриоски Александар
Слободанка Чичевска Кети
Стојна Костовска Кате
Дубравка Киселички Клаудија
Ацо Јовановски Спасе
Трајче Ѓоргиев Здравко
Весна Петрушевска Сиси
Викторија Анѓушева Мира
Александар Шехтански Павле
Предраг Павловски Младен
Гоце Влахов Никола
Симона Стефановска Иконче
Душко Ѓорѓиоски /
Билјана Беличанец Верче
Катерина Коцевска /
Кица Ивковска-Вељановска Пеца
Лазе Манасковски Сотир
Горан Трифуновски Васко
Катина Иванова Јајцарката
Љубица Гојковиќ Румена
Гоце Тодоровски Петко
Диме Илиев Никој и ништо
Флора Кадриу Бети
Таше Кочовски Петре
Сашо Тасевски /
Кире Печијаревски Доктор
Изабела Новотни /
Ацо Видиков Коле
Љупчо Бојковски Директор
Снежана Киселичка Жена
Светлана Кировска-Герасимова Беба
Катерина Илиевска Беки
Самоил Стојановски Џони од Влае
Видосава Грубач /
Благица Попова Медицинска сестра
Мите Грозданов Пјер
Лазар Бараков Митре
Вукосава Донева - Варколи Лена
Соња Каранџуловска Госпоѓа со куче

Надворешни врски уреди