Википедија:Уредувачки натпревари/СИЕ Пролет 2017/евиденција

На оваа страница се наоѓа подробната евиденција на напишаните статии, заедно со оцените на жирито.

Вклучување во натпреварот

уреди

Ако сакате да учествувате во натпреварот, најпрвин создадете страница, така што ќе го внесете вашето корисничко име во полето за внес на текстот и ќе стиснете на копчето. Откако ќе ја направите страницата, додајте се на дното на списокот на учесници.


При создавање на Вашата страница, додадете ги следниве предлошки:

  • {{:ВП:УНЗ|}} — по „|“ внесете го Вашето корисничко име
  • {{:ВП:УНС|}} — по „|“ внесувајте ги статиите кои сте ги направиле за натпреварот, една по друга
  • {{:ВП:УНК}} — предлошка за крај

Учесници

уреди
Retrohead]
Статија О1 О2 О3 Напомена
Тара 3 3 6   Србија (нова статија)
Велека 1 1 2   Бугарија (нова статија)
Ерзен 1 1 2   Албанија (нова статија)
Прут 2 2 4   Молдавија (нова статија)
Купа (река) 2 2 4   Хрватска (нова статија)
Ворскла 1 1 2   Украина (нова статија)
Ловќен 2 2 4   Црна Гора (нова статија)
Тиса (езеро) 2 2 4   Унгарија (нова статија)
Валмиера 2 2 4   Латвија (нова статија)
Кикинда 3 3 6   Србија (нова статија)
Гомељ 10 9 19   Белорусија (нова статија)
Рустави 2 3 5   Грузија (нова статија)
Зворник 2 2 4   Босна и Херцеговина (нова статија)
Давид Алаба 3 4 7   Австрија (нова статија)
Матео Ковачиќ 2 2 4   Хрватска (нова статија)
Хенрих Мхитарјан 3 3 6   Ерменија (нова статија)
Лорик Цана 3 2 5   Албанија (нова статија)
Горан Драгиќ 2 2 4   Словенија (нова статија)
Јанис Адетокумбо 2 2 4   Грција (нова статија)
Марќин Гортат 2 2 4   Полска (нова статија)
Андрис Бједринс 2 2 4   Латвија (нова статија)
Гордан Гиричек 2 2 4   Хрватска (нова статија)
Заза Пачулија 2 2 4   Грузија (обновена статија)
Мајлинда Келменди 2 2 4   Косово (нова статија)
Елина Свитолина 2 2 4   Украина (нова статија)
Јулија Самојлова 2 2 4   Русија (нова статија)
Николај Носков 2 2 4   Русија (нова статија)
Горки Парк 2 2 4   Русија (нова статија)
Акцент (музичка група) 2 2 4   Романија (нова статија)
Вејдер 3 2 5   Полска (нова статија)
Бехемот 2 2 4   Полска (нова статија)
Атена (музичка група) 1 2 3   Турција (нова статија)
Хелер (музичка група) 2 3 5   Србија (нова статија)
Јосипа Лисац 1 2 3   Хрватска (нова статија)
Монолит 1 1 2   Босна и Херцеговина (нова статија)
Љуљзим Баша 2 3 5   Албанија (нова статија)
Еди Рама 3 3 6   Албанија (обновена статија)
Саша Јанковиќ 2 3 5   Србија (нова статија)
Александар Вучиќ 3 3 6   Србија (нова статија)
Ивица Дачиќ 1 2 3   Србија (нова статија)
Воислав Шешељ 2 2 4   Србија (нова статија)
Слободан Милошевиќ 2 2 4   Србија (обновена статија)
Румен Радев 2 2 4   Бугарија (нова статија)
Хашим Тачи 3 3 6   Косово (нова статија)
Владимир Мечијар 3 3 6   Словачка (нова статија)
Иво Санадер 2 3 5   Хрватска (нова статија)
Вкупно
TheGreatMKD]
Статија О1 О2 О3 Напомена
Јири Лосман 2 3 5   Естонија (нова статија)
Мулуту Сурлахт 2 2 4   Естонија (нова статија)
Астана арена 3 3 6   Казахстан (нова статија)
Фудбалска репрезентација на Словачка 7 7 14   Словачка (нова статија)
Слободан Живојиновиќ 4 4 8   Србија (нова статија)
Отворено тениско првенство на Хрватска 3 4 7   Хрватска (нова статија)
Вкупно
P.Nedelkovski]
Статија О1 О2 О3 Напомена
Корнати 1 2 3   Хрватска (нова статија)
Медведница 1 2 3   Хрватска (нова статија)
Прошек 3 3 6   Хрватска (нова статија)
Марко Крижевчанин 2 3 5   Хрватска (нова статија)
Требишница 3 3 6   Република Српска (нова статија)
Михаило Петровиќ-Алас 5 4 9   Србија (нова статија)
Јован Цвииќ 8 8 16   Србија (нова статија)
Српски лични имиња 4 4 8   Србија (нова статија)
Српска кујна 5 5 10   Србија (нова статија)
Српска книжевност 3 3 6   Србија (нова статија)
Српска уметност 2 3 5   Србија (нова статија)
Кралство Србија (средновековно) 10 10 20   Србија (нова статија)
Црква „Свети четириесет маченици“ - Велико Трново 2 2 4   Бугарија (нова статија)
Трновска книжевна школа 3 3 6   Бугарија (нова статија)
Насадени камења 2 3 5   Бугарија (нова статија)
Розова Долина 3 3 6   Бугарија (нова статија)
Национален парк Рила 4 4 8   Бугарија (нова статија)
Белинташ 4 3 7   Бугарија (нова статија)
Католичка црква на Косово 1 1 2   Косово (нова статија)
Босанскохерцеговска кујна 3 3 6   Босна и Херцеговина (нова статија)
Бјелашница 3 3 6   Босна и Херцеговина (нова статија)
Мирза Делибашиќ 2 3 5   Босна и Херцеговина (нова статија)
Албин Бруновски 3 3 6   Словачка (нова статија)
Микулаш Галанда 2 2 4   Словачка (нова статија)
Црква „Свети Спас“ на Нередица 3 3 6   Русија (нова статија)
Севастополски раскази 3 3 6   Русија (нова статија)
Тивкиот Дон 4 4 8   Русија (нова статија)
Соборна црква „Света Софија“ - Велики Новгород 2 3 5   Русија (нова статија)
Руска авангарда 3 3 6   Русија (нова статија)
Десна (притока на Днепар) 3 3 6   Украина (нова статија)
Синевир 4 4 8   Украина (нова статија)
Тврдина Каменец Подолски 3 3 6   Украина (нова статија)
Камена могила (Украина) 5 5 10   Украина (нова статија)
Национален дендролошки парк „Софијивка“ 2 2 4   Украина (нова статија)
Дрвени цркви во Марамуреш 4 4 8   Романија (нова статија)
Седир 2 2 4   Турција (нова статија)
Музеј Бакси 1 1 2   Турција (нова статија)
Шауловиот син 3 3 6   Унгарија (нова статија)
Палатинуш (езеро) 1 1 2   Унгарија (нова статија)
Вента (водопад) 4 3 7   Латвија (нова статија)
Колка (’рт) 1 2 3   Латвија (нова статија)
Подхале 2 2 4   Полска (нова статија)
Трихонида (езеро) 2 2 4   Грција (нова статија)
Викос (кањон) 1 2 3   Грција (нова статија)
Коралпи 2 2 4   Австрија (нова статија)
Хохкениг 2 2 4   Австрија (нова статија)
Чилов 1 2 3   Азербејџан (нова статија)
Кура (остров) 2 2 4   Азербејџан (нова статија)
Вкупно