Информации и интереси
ИМЕ Името на овој корисник е Бојан
Flag of North Macedonia.svg Овој корисник живее во Македонија.
Male symbol (bold, white).svg Овој корисник е од машкиот пол.
Cancer.svg Овој корисник е Рак.
Manchester United FC.png Овој корисник е навивач на Манчестер Јунајтед
Poisson mort.jpgОвој корисник е против убивање животни.
Olympic flag.svgКорисникот ги сака Олимписките игри
mkMајчин јазик на овој корисник е македонскиот.
en-4 This user speaks English at a near-native level.
sr-3Овај корисник врло добро говори српски језик.