Википедија:Уредувачки натпревари/Потребни статии/евиденција

На оваа страница се наоѓа деталната евиденција на напишаните статии, заедно со оцените на жирито.

Вклучување во натпреваротУреди

Ако сакате да учествувате во натпреварот, најпрвин создадете страница, така што ќе го внесете вашето корисничко име во полето за внес на текстот и ќе стиснете на копчето. Откако ќе ја направите страницата, додајте се на дното на списокот на учесници.


При создавање на Вашата страница, додадете ги следниве предлошки:

  • {{:ВП:УНЗ1|}} — по „|“ внесете го Вашето корисничко име
  • {{:ВП:УНС1||||||}} — по првата „|“ внесете статија што сте ја создала за време на натпреварот; за секоја нова статија повторете ја постапката
  • {{:ВП:УНК1}} — предлошка за крај

УчеснициУреди

Новите учесници одат на дното.

Додајте се себеси како

   {{/Корисничко име}}

каде „корисничко име“ е вашето корисничко име со кое сте пријавени на Википедија на македонски јазик.


DrasDoncevski]
Статија Ж1 Ж2 Ж3 Ж4 Напомена
CNN 2 1 1 0 4
Вкупно


SirGoldenBlade]
Статија Ж1 Ж2 Ж3 Ж4 Напомена
Африканизирана пчела 9 8 5 5 27
Јапонски календар 9 10 8 6 33
Панонија 5 6 3 3 17
Вкупно


Ina pet]
Статија Ж1 Ж2 Ж3 Ж4 Напомена
ФК Еспањол 4 5 5 0 14
Женска ракометна репрезентација на Бразил 4 3 2 1 10
Филипи 8 7 5 4 24
Железна Руда 4 5 2 2 13
Maj 1968 7 7 5 4 23
Македонија на Евровизија 2004 5 5 3 3 16
Македонија на Евровизија 2005 5 5 3 3 16
Диа (остров) 1 2 2 1 6
Знаме 7 6 5 4 22
Југотон 5 5 2 2 14
Параолимписки игри 6 5 3 3 17
Марко Пантани 9 9 5 4 27
Врана 6 7 4 3 20
ITunes 3 4 2 2 11
Баски 4 4 3 3 14
Македонија на Евровизија 2006 5 5 3 3 16
Олимписки стадион‎ 5 4 4 3 16
Томас Шелинг 5 6 3 3 17
Ловец (шах) 3 3 2 2 10
Петровац (Босна и Херцеговина)‏‎ 3 3 2 2 10
Вкупно


Krstevska123]
Статија Ж1 Ж2 Ж3 Ж4 Напомена
Јан Јансен 7 7 3 3 20
Луксембуржани 5 5 2 0 12
Грб на Шкотска 4 4 2 1 11
Цариградска библиотека 5 5 3 0 13
Родопи (округ) 6 5 2 0 13
Јужен Виетнам ‎ 3 3 2 0 8
Китнос‎ 4 4 3 1 12
Сатурнови прстени 3 4 2 2 11
Луис Окања 6 5 2 1 14
Балистика 4 6 2 2 14
Олденбург 5 4 2 2 13
Ракета 4 3 2 2 11
Псара 4 3 2 2 11
Сикинос 4 4 2 1 11
Савоја 3 2 2 0 7
Кеа (остров) 3 4 3 1 11
Вкупно


Damjan Kirovski]
Статија Ж1 Ж2 Ж3 Ж4 Напомена
Фудбалска репрезентација на Јапонија 2 2 3 3 10
Фудбалска репрезентација на Парагвај 2 2 3 2 9
Голман (фудбал) 4 3 3 3 13
Суперкуп на Италија 3 2 3 2 10
Крунисување 1 2 2 0 5
Делхи 4 3 3 2 12
Парма 4 3 3 2 12
ФК Блекбурн Роверс 1 2 1 0 4
ФК Олимпијакос 5 3 3 3 14
НБА Ол-стар натпревар 1 3 1 0 5
Дама (шах) 1 1 1 0 3
Илегализам 1 2 2 0 5
Вкупно


Nesakamdaznam]
Статија Ж1 Ж2 Ж3 Ж4 Напомена
Сулфурводород 10 9 10 8 37
Фосфин 9 8 7 6 30
Тераписка масажа 4 6 2 2 14
Команчи 7 6 4 4 21
Апачи 6 6 6 5 23
Сијукси 5 5 3 3 16
Мандалорци 5 5 2 3 15
VH1 3 6 5 5 19
Слепило (роман) 3 4 3 4 14
Список на држави според докажани резерви на нафта 4 4 4 3 15
Прехранбен минерал 3 4 3 3 13
Мултивитамин 3 4 3 2 12
Кофактор (биохемија) 7 7 9 7 30
Вкупно


Marijaz22]
Статија Ж1 Ж2 Ж3 Ж4 Напомена
Клун 6 6 5 4 21
Тифус 7 7 6 5 25
Бесарабија 6 5 4 4 19
Неоплатонизам 4 5 4 3 16
Оклахома Сити Тандер 8 6 5 5 24
Вкупно


Varelov Ivan]
Статија Ж1 Ж2 Ж3 Ж4 Напомена
DrugBank 7 6 5 2 20
Уметник 6 6 4 4 20
Fox Crime 3 4 2 1 10
Автор 9 6 6 5 26
ChEMBL 4 5 2 2 13
KEGG 7 6 5 4 22
Империум 5 6 5 3 19
Трилер 4 6 7 5 22
Вкупно


Najmila]
Статија Ж1 Ж2 Ж3 Ж4 Напомена
[[]] 0 0 0 0 0
Вкупно


Petkovski1]
Статија Ж1 Ж2 Ж3 Ж4 Напомена
12-часовен часовник 6 7 3 4 20
Финале на Купот на европските во шампиони 1992 година 4 4 3 2 13
Финале на Купот на европските шампиони во 1960 година 4 4 3 2 13
Крал (шах) 4 6 3 3 16
Акцентски целости во клитики во македонскиот јазик 3 4 2 2 11
Гласовни промени во македонскиот јазик 3 3 2 2 10
Финале на Купот на европските шампиони во 1961 година 3 2 3 2 10
Категории род и број на глаголите во македонскиот јазик 1 1 2 0 4
Категорија вид на глаголите во македонскиот јазик 1 1 1 0 3
Вкупно


Velichovskas]
Статија Ж1 Ж2 Ж3 Ж4 Напомена
Банат 10 10 10 6 36
Лијепаја 5 5 2 2 14
Барокна архитектура 4 6 2 3 15
Издавачка куќа 1 1 1 0 3
Јулијански ден 1 2 1 2 6
Теорија на броевите 4 5 5 3 17
Полувреме на елиминација 3 4 2 1 10
Википатување 1 2 2 1 6
BBC News 2 2 2 1 7
Маври 1 2 2 1 6
Портрет 4 5 3 2 14
Гимназија 4 3 2 1 10
Минимакс 2 3 2 2 9
ФИФА 1 3 2 1 7
Автомобилска индустрија 7 6 5 3 21
Алмерија 3 2 2 1 8
Сиракуза 6 6 4 3 19
Коринт 3 3 4 2 12
Би-би-си Спорт 3 2 2 1 8
Вкупно


Kole23]
Статија Ж1 Ж2 Ж3 Ж4 Напомена
Дидје Кело 1 2 1 0 4
Топлински капацитет 8 7 4 5 24
Роберто Визентини 3 4 2 2 11
Казуо Ишигуро 6 6 6 6 24
Fox Life 5 6 2 3 16
Етиопски календар 6 5 2 3 16
Balkanika TV 1 0 0 0 1
Ултра (ТВ канал) 1 1 1 0 3
Лајнус Полинг 5 4 3 3 15
Национален географски канал 3 5 4 3 15
Animal Planet 6 6 4 4 20
Марк Саро 1 3 2 0 6
Никелодеон 4 8 6 4 22
Duck TV 2 3 1 0 6
Линдон Џонсон 1 2 1 0 4
MTV Dance 4 2 2 1 9
BabyTV 3 4 2 1 10
Вкупно