Википедија:Вавилон
Немате внесено јазици. Погледајте го Шаблон:Вавилон/doc за помош.
Пребарај кориснички јазици

Здраво,

моето име е Никола живеам во Скопје

e-mail: sirgoldenblade@gmail.com