Одредишта на Alitalia

Ова е список на одредиштата на Alitalia, вклучувајќи ги и Alitalia Express и Air One, дел од Alitalia групацијата.

АфрикаУреди

АзијаУреди

ЕвропаУреди

Северна АмерикаУреди

Јужна АмерикаУреди