Википедија:Уредувачки натпревари/СИЕ Пролет 2015/евиденција

На оваа страница се наоѓа подробната евиденција на напишаните статии, заедно со оцените на жирито.

Вклучување во натпреварот уреди

Ако сакате да учествувате во натпреварот, најпрвин создадете страница, така што ќе го внесете вашето корисничко име во полето за внес на текстот и ќе стиснете на копчето. Откако ќе ја направите страницата, додајте се на дното на списокот на учесници.


Учесници уреди

Виолетова[уреди]
Статија Ж1 Ж2 Ж3 Напомена
Ерменска митологија 0
Велебит 0
Вкупно
Bjankuloski06[уреди]
Статија Ж1 Ж2 Ж3 Напомена
Постојнска Јама 0
Копаоник 0
Вента (река) 0
Ѓурѓулешт 0
Николае Тимофти 0
Демографија на Грузија 0
Арагац 0
Административна поделба на Ерменија 0
Тин Уевиќ 0
Алфонс Муха 0
Јантра 0
Јекабпилс 0
Северни Варовнички Алпи 0
Јужни Варовнички Алпи 0
Гдањско пристаниште 0
Караванки 0
Шумадија 0
Оморика 0
Тара (планина) 0
Ѓавоља Варош 0
Шумава 0
Резовска Река 0
Ропотамо 0
Вилија 0
Босански вилает 0
Вјестоничка Венера 0
Вкупно
MarioPuovik6[уреди]
Статија Ж1 Ж2 Ж3 Напомена
Павао Штос 0
Цанко Лавренов 0
Тројски манастир (Чернигов) 0
Лубартов замок 0
Вишапакар 0
Торос Тораманијан 0
Драган Николиќ 0
Телекомуникации во Србија 0
Ружица Сокиќ 0
Српски фолклор 0
Милена Дравиќ 0
Тиски цвет 0
Белградска автобуска станица 0
Шарганска осмица 0
Беовоз 0
Руѓер Бошковиќ 0
Ерменски муфлон 0
Воротан (река) 0
Храздан (река) 0
Змитрок Бјадула 0
Максим Танк 0
Васил Цијапински 0
Ханка Белицка 0
Список на национални паркови на Белорусија 0
Вкупно
Koyaanisqatsi9[уреди]
Статија Ж1 Ж2 Ж3 Напомена
Бјеловар 0
Дарувар 0
Чазма 0
Вкупно