mkMајчин јазик на овој корисник е македонскиот.
fr-5Cet utilisateur parle français à un niveau professionnel.
en-4 This user speaks English at a near-native level.
pl-1 Ten użytkownik posługuje się językiem polskim na poziomie podstawowym.
sh-2 Корисник средње говори српскохрватски.
Korisnik osrednje govori hrvatskosrpski.


Википедија:Вавилон
Немате внесено јазици. Погледајте го Шаблон:Вавилон/doc за помош.
Пребарај кориснички јазици
ВикиПроект Квалитетни статии Овој корисник е член на ВикиПроектот Квалитетни статии.


Wikipedia-logo.png Овој корисник е член на македонската википедија од 28 октомври 2008.
Irish clover.jpg Корисникот е биолог.
Antialiased.png Овој корисник слуша СКА.
Copas para brindar con una bruja lou.jpg Овој корисник е енолог.
Dartboard unlabeled.svg Корисникот се релаксира играјќи пикадо.

Придонеси (135)УредиДополнувања (2)Уреди

Пластид, Мечка

ШаблониУреди

Шаблон:Мечки, Шаблон:Кафеава мечка, Шаблон:Нилски коњ, Шаблон:Крокодил, Шаблон:Непарнокопитни, Шаблон:Црн носорог, Шаблон:Пантери, Шаблон:Леопард, Шаблон:Префектури на регионите во Франција, Шаблон:Тигар

Награди =DУреди

 
Рашо ти праќа една мала
тигарска награда
  Барнстар за мечки ;)
Мислам дека заслужуваш едно признание за сите статии со мечките. Ова е и мотивација за да ги потполниш сите останати статии. Браво и продолжи со добрата работа :) Brainmachinewtf? 19:39, 17 ноември 2008 (UTC)


  Сајбермедал: Црна мечка со златна круна
Здраво Векипејт,
Ти ја доделувам оваа награда за темелноста и квалитетот во пишувањето на статиите за мечките.
Поздрав и само напред! --Црноризец (разговор) 11:02, 30 ноември 2008 (UTC)