Википедија:Викисредба (25 мај 2022)

Викисредба XLIX

 

Скопје, 25 мај 2022

 
Викисредби
2024

2023

2022

2020

2019

2018

2017

2014
XLIII  • XLIV

2013
XXXVIII  • XXXIX  • XL  • XLI  • XLII

2012
XXV  • XXVI  • XXVII  • XXVIII  • XXIX  • XXX  • XXXI  • XXXII  • XXXIII  • XXXIV  • XXXV • XXXV • XXXV  • XXXVI  • XXXVII

2011
XXI  • XXII • XXII  • XXIII  • XXIV  • XXV

2010
XVI  • XVII  • XVIII  • XIX  • XX

2009
IV  • V  • VI  • VII  • VIII  • IX  • X  • XI  • XII  • XIII  • XIV • XIV  • XV

2008
III • III

2007

2006

49. Викисредба ― собир на заедницата на Википедија на македонски јазик. На оваа средба беше одржано доделувањето на Наградата за уредник со траен придонес на уредниците: Македонец, MacedonianBoy, Raso mk, Kiril Simeonovski, Виолетова, ГП, FlavrSavr, и Ehrlich91 кои беа дел од првата генерација добитници, и Ca7apult и Carshalton кои беа дел од втората генерација добитници.

Присутни уреди

  1. Dandarmkd (разговор придонеси)
  2. Kiril Simeonovski (разговор придонеси)
  3. Ehrlich91 (разговор придонеси)
  4. Виолетова (разговор придонеси)
  5. Македонец (разговор придонеси) + 1
  6. ГП (разговор придонеси)
  7. FlavrSavr (разговор придонеси)
  8. Ca7apult (разговор придонеси)
  9. Carshalton (разговор придонеси)
  10. SirGoldenBlade (разговор придонеси)

Галерија уреди