Добре дојде!

Здраво, SirGoldenBlade, и добре дојде на Википедија! Благодарам за Вашите придонеси. Се надевам дека Ви се допадна проектов и дека одлучивте да останете. Еве неколку страници кои можеби ќе Ви се најдат како корисни:

Се надевам дека ќе уживате во уредувањето овде и во тоа што сте Википедијанец! Ве молам потпишувајте ги Вашите пораки на разговорните страници со внесување на четири тилди (~~~~); ова автоматски ќе го внесе Вашето корисничко име и датумот. Ако Ви треба помош, видете ја страницата Википедија:Прашања, прашајте ме мене на мојата страница за разговор, или поставете го прашањето на оваа страница, а потоа ставете {{помош}} пред прашањето. Уште еднаш, добре дојде! Тиверополник (разговор) 01:26, 16 ноември 2013 (CET)

DARM Challenge winnerУреди

  Congratulation on DARM Challenge participation
Congratulation, you are between the first five. Please contact me via e-mail, in order to send you the prize. -- Виолетова (разговор) 00:20, 16 јули 2016 (CEST)

DARM Challenge 2 winnerУреди

  Congratulation on DARM Challenge 3 participation
Congratulation, you are between the first five. Please contact me via e-mail, in order to send you the prize. -- Виолетова (разговор) 09:35, 26 јануари 2017 (CET)

DARM Challenge 3 winnerУреди

  Congratulation on DARM Challenge 2 participation
Congratulation, you are between the first five. Please contact me via e-mail, in order to send you the prize. -- Violetova (разговор) 00:17, 18 декември 2017 (CET)