Категорија:Избрани статии

Кратенки:
КАТ:ИС

Избраната содржина го претставува најдоброто што Википедија на македонски јазик има да го понуди. Ова се статиите кои ги прикажуваат најдобрите заеднички соработки на нашата заедница, трудот кој го движи овој проект напред. Сета избрана содржина оди низ процес на прегледување за да се осигураме дека може да послужи како стандард за нашите крајни цели. Мала бронзена ѕвезда (Ѕвездата за избрана содржина) се појавува во горниот десен агол на страницата чија содржина е избрана.

Оваа категорија дава врски до избраните содржини на Википедија. Во моментов има 336 избрани статии на Википедија на македонски јазик.

Страници во категоријата „Избрани статии“

Прикажани се 200 од вкупно 336 страници во категоријата.

(претходна страница) (следна страница)
(претходна страница) (следна страница)