Категорија:Скриени категории

Скриени категории се оние што се означени со волшебниот збор __HIDDENCAT__ или предлошката {{скриенакат}}.

Категориите што се наоѓаат во оваа категорија се главно категории за одржување, односно категории што го покажуваат моменталниот статус на една статија, наместо класификација на темата на таа статија.

Скриените категории не се прикажуваат на статиите. Ако се прашувате зошто категоријата што сте ја додале на статијата не се прикажува, проверете да не е скриена.

Скриените категории не се скриени на категории, туку само на статии.

Можете да ја исклучите оваа можност на вашиот интерфејс со кликнување на кутијата до „Сокриј ги скриените категории“, под табот „Разно“ во „мои прилагодувања

Поткатегории

Оваа категорија ги содржи следниве 200 поткатегории од вкупно 1.544.

(претходна страница) (следна страница)

В

Ж

И

К

Л

(претходна страница) (следна страница)