Википедија:ВикиПроект Спорт/Статии за уредување/Европски национални фудбалски тимови


Статии за уредувањеУреди

Легенда

Crystal button cancel.svg Статијата не е креирана.
Symbol neutral vote.svg Статијата е во фаза на изработка.
Yes check.svg Статијата е готова, нема правописни грешки, рецензирана е и др.

ПруредувачиУреди

  1. --Kiril Simeonovski (разговор) 18:06, 25 јуни 2009 (UTC)Коментар  Ќе се потрудам да ги уредам статиите за националните тимови на Сан Марино, Северна Ирска, Словачка, Словенија, Србија и Турција, како и статиите за фудбалерите кои настапувале и сè уште настапуваат за истите.
  2. --Stefan40-3e3e WTF 21:17, 25 јуни 2009 (UTC)Коментар  Овие статии ќе ги почнам да ги пишувам за 2-3 дена, поради што сега ги работам статиите за Купови на КОнфедерации.
  3. --Никола Стојаноски 11:49, 26 јуни 2009 (UTC)Коментар  Јас воглавно ќе отворам статии со погомлена содржина, зошто сум зафатен и во други области. Поздрав до сите--Никола Стојаноски 11:49, 26 јуни 2009 (UTC)

Видете исто такаУреди