Soccerball shade.svg ®§ṪεζåÑ40-3ε3ε® Soccerball shade.svg
Stefan40-3e3e е онлајн Nuvola apps krec green.png®§ṪεζåÑ40-3ε3ε®


10 000 уредувања
68,2%
Мој процент на статии на Википедија:0,22%
Википедија
Добредојдовте на корисничката страница на Stefan40-3e3e
Викимедија фондација
Soccerball shade.svg
Играј Фудбал остај го оружјето
Rifle AK MON.jpg
Nuvola apps kuickshow.png
   
Nuvola apps chat.png
   
Nuvola devices blockdevice.png
   
Nuvola apps mozilla-firebird.png
   
Nuvola apps kate.png
   
Nuvola apps korganizer.png
   
Crystal Clear app file-manager.png
   
Adium.png
   
Plastic-template.jpg
   
Главна
   
Разговор
   
Кориснички кутии
   
Награди
   
Обележувачи
   
Работа
   
Придонеси
   
Интересно
   
Шаблони
   


Последни статии од вкупно 131.855Уреди

На овој прекрасен ден,

сабота
3
декември
02:52 UTC
Википедија има 131.855 статии.


4 H
:
52 min
:
23 sec


Придонеси

Soccerball shade.svgСпортУреди

Пинг-понг  •

КошаркаУреди

НБА Cscr-featured2.png  • Бостон Селтикс  • Њу Џерси Нетс  • Орландо Меџик  • Њујорк Никс  • НБА 2009/10 сезона  • НБА Плејоф 2011  • Чикаго Булс  • Мајами Хит  • Aтланта Хокс  • Филаделфија Севентисиксерс  • Индијана Пејсерс  • Сан Антонио Спарс  • Оклахома Сити Тандер  • Денвер Нагетс  • Портланд Треилблејзерс  • 2011 НБА Финале

ФИНАУреди

2009Уреди

ФИНА Светско Акватичко Првенство  • Светско првенство во водни спортови 2009  • Пливање на 2009 Светско Акватичко Првенство  • Скокови во вода на 2009 Светско Акватичко Првенство  • Скокови во вода на 2009 Светско Акватичко Првенство – Жени 10м висина  • Скокови во вода на 2009 Светско Акватичко Првенство – Мажи 1м висина  • Скокови во вода на 2009 Светско Акватичко Првенство – Мажи 3м висина синхронизирано  • Ватерполо на светското првенство во водени спортови 2009  • ‎ Ватер поло на 2009 Светско Акватичко Првенство – Женски турнир  • Синхронизирано пливање на 2009 Светско Акватичко Првенство  • Синхронизирано пливање на 2009 Светско Акватичко Првенство – Тим техничко  • Скокови во вода на 2009 Светско Акватичко Првенство – Жени 1м висина  • Скокови во вода на 2009 Светско Акватичко Првенство – Жени 10м висина синхронизирано  • ‎ Ватер поло на 2009 Светско Акватичко Првенство – Машки турнир  • ‎ Синхронизирано пливање на 2009 Светско Акватичко Првенство – Соло техничко  • Пливање на отворено на 2009 Светско Акватичко Првенство  • Скокови во вода на 2009 Светско Акватичко Првенство – Жени 3м висина  • Синхронизирано пливање на 2009 Светско Акватичко Првенство – Дует техничко  • Пливање на отворено на 2009 Светско Акватичко Првенство – 5 км жени  • Скокови во вода на 2009 Светско Акватичко Првенство – Мажи 10м висина  • Пливање на отворено на 2009 Светско Акватичко Првенство – 5 км мажи  • Синхронизирано пливање на 2009 Светско Акватичко Првенство – Тим комбинирано  • Пливање на отворено на 2009 Светско Акватичко Првенство – 10 км жени  • Скокови во вода на 2009 Светско Акватичко Првенство – Мажи 3м висина  • Синхронизирано пливање на 2009 Светско Акватичко Првенство – Соло слободно  • Скокови во вода на 2009 Светско Акватичко Првенство – Жени 3м висина синхронизирано  • Пливање на отворено на 2009 Светско Акватичко Првенство – 10 км мажи  • Синхронизирано пливање на 2009 Светско Акватичко Првенство – Дует слободно  • Скокови во вода на 2009 Светско Акватичко Првенство – Мажи 10м висина синхронизирано  • Синхронизирано пливање на 2009 Светско Акватичко Првенство – Тим слободно  • Пливање на отворено на 2009 Светско Акватичко Првенство – 25 км мажи  • Пливање на отворено на 2009 Светско Акватичко Првенство – 25 км жени  • Пливање на 2009 Светско Акватичко Првенство – Жени 100 m делфин  • Пливање на 2009 Светско Акватичко Првенство – Жени 4×100 м штафета краул  • Пливање на 2009 Светско Акватичко Првенство – Мажи 4×100 м штафета краул  • Пливање на 2009 Светско Акватичко Првенство – Жени 400 m краул Пливање на 2009 Светско Акватичко Првенство – Мажи 400 m краул  • Пливање на 2009 Светско Акватичко Првенство – Жени 200 m индивидуално мешано  • Пливање на 2009 Светско Акватичко Првенство – Мажи 50 m краул  • Пливање на 2009 Светско Акватичко Првенство – Жени 50 m краул  • Пливање на 2009 Светско Акватичко Првенство – Мажи 50 m делфин  • Пливање на 2009 Светско Акватичко Првенство – Мажи 100 m градно  • Пливање на 2009 Светско Акватичко Првенство – Мажи 100 m градно  • Пливање на 2009 Светско Акватичко Првенство – Мажи 200 m краул  • Пливање на 2009 Светско Акватичко Првенство – Жени 1500 m краул  • Пливање на 2009 Светско Акватичко Првенство – Жени 100 m грбно  • Пливање на 2009 Светско Акватичко Првенство – Жени 100 m градно  • Пливање на 2009 Светско Акватичко Првенство – Мажи 100 m грбно  • Пливање на 2009 Светско Акватичко Првенство – Мажи 800 m краул  • Пливање на 2009 Светско Акватичко Првенство – Мажи 200 m делфин  • Пливање на 2009 Светско Акватичко Првенство – Жени 200 m краул  • Пливање на 2009 Светско Акватичко Првенство – Мажи 50 m градно  • Пливање на 2009 Светско Акватичко Првенство – Жени 200 m делфин  • Пливање на 2009 Светско Акватичко Првенство – Мажи 200 m индивидуално мешано  • Пливање на светското првенство во водени спортови 2009 - 50м грбно во женска конкуренција  • Пливање на светското првенство во водени спортови 2009 - 100м краул во машка конкуренција  • Пливање на светското првенство во водени спортови 2009 – штафета 4х200м мешано во женска конкуренција  • Пливање на светското првенство во водени спортови 2009 - 200м градно во женска конкуренција  • Пливање на светското првенство во водени спортови 2009 - 200м градно во машка конкуренција  • Пливање на 2009 Светско Акватичко Првенство – Мажи 4×200 м штафета краул  • Пливање на светското првенство во водени спортови 2009 - 200м грбно во машка конкуренција  • Пливање на светското првенство во водени спортови 2009 - 100м краул во женска конкуренција  • Пливање на светското првенство во водени спортови 2009 - 800м краул во женска конкуренција  • Пливање на светското првенство во водени спортови 2009 - 200м грбно во женска конкуренција  • Пливање на светското првенство во водени спортови 2009 - 50м делфин во женска конкуренција  • Пливање на светското првенство во водени спортови 2009 - 100м делфин во машка конкуренција  • Пливање на светското првенство во водени спортови 2009 - 1500м краул во машка конкуренција  • Пливање на светското првенство во водени спортови 2009 – штафета 4х100м мешано во женска конкуренција  • Пливање на светското првенство во водени спортови 2009 - 50м градно во женска конкуренција  • Пливање на светското првенство во водени спортови 2009 - 50м грбно во машка конкуренција  • Пливање на светското првенство во водени спортови 2009 – 400м мешано во женска конкуренција  • Пливање на светското првенство во водени спортови 2009 – 400м мешано во машка конкуренција  • Пливање на светското првенство во водени спортови 2009 – штафета 4х100м мешано во машка конкуренција

2011Уреди

Светско првенство во водени спортови 2011  • Пливање на светското првенство во водени спортови 2011  • Скокови во вода на светското првенство во водени спортови 2011  • Ватерполо на светското првенство во водени спортови 2011  • Синхронизирано пливање на светското првенство во водени спортови 2011  • Далечинско пливање на светското првенство во водени спортови 2011 - 5км во машка конкуренција  • Далечинско пливање на светското првенство во водени спортови 2011 - 5км во женска конкуренција  • Далечинско пливање на светското првенство во водени спортови 2011 - 10км во машка конкуренција  • Далечинско пливање на светското првенство во водени спортови 2011 - 10км во женска конкуренција  • Далечинско пливање на светското првенство во водени спортови 2011 - 25км во машка конкуренција  • Далечинско пливање на светското првенство во водени спортови 2011 - 25км во женска конкуренција  • Далечинско пливање на светското првенство во водени спортови 2011 - Тимски  • Синхронизирано пливање на светското првенство во водени спортови 2011 - техничко поединечно  • Синхронизирано пливање на светското првенство во водени спортови 2011 - слободно поединечно  • Синхронизирано пливање на светското првенство во водени спортови 2011 - техничко во двојки  • Синхронизирано пливање на светското првенство во водени спортови 2011 - слободно во двојки  • Синхронизирано пливање на светското првенство во водени спортови 2011 - техничко тимски  • Синхронизирано пливање на светското првенство во водени спортови 2011 - слободно тимски  • Синхронизирано пливање на светското првенство во водени спортови 2011 - комбинирано тимски  • Скокови во вода на светското првенство во водени спортови 2011 - скок од 1м во машка конкуренција  • Скокови во вода на светското првенство во водени спортови 2011 - скок од 1м во женска конкуренција  • Скокови во вода на светското првенство во водени спортови 2011 - скок од 3м во машка конкуренција  • Скокови во вода на светското првенство во водени спортови 2011 - скок од 3м во женска конкуренција  • Скокови во вода на светското првенство во водени спортови 2011 - скок од 10м во машка конкуренција  • Скокови во вода на светското првенство во водени спортови 2011 - скок од 10м во женска конкуренција  • Скокови во вода на светското првенство во водени спортови 2011 - синхронизирани скокови од 3м во машка конкуренција  • Скокови во вода на светското првенство во водени спортови 2011 - синхронизирани скокови од 3м во женска конкуренција  • Скокови во вода на светското првенство во водени спортови 2011 - синхронизирани скокови од 10м во машка конкуренција  • Скокови во вода на светското првенство во водени спортови 2011 - синхронизирани скокови од 10м во женска конкуренција  • Ватерполо на светското првенство во водени спортови 2011 - турнир во машка конкуренција  • Ватерполо на светското првенство во водени спортови 2011 - турнир во женска конкуренција  • Пливање на светското првенство во водени спортови 2011 - 50м краул во машка конкуренција  • Пливање на светското првенство во водени спортови 2011 - 50м краул во женска конкуренција  • Пливање на светското првенство во водени спортови 2011 - 100м краул во машка конкуренција  • Пливање на светското првенство во водени спортови 2011 - 100м краул во женска конкуренција  • Пливање на светското првенство во водени спортови 2011 - 200м краул во машка конкуренција  • Пливање на светското првенство во водени спортови 2011 - 200м краул во женска конкуренција  • Пливање на светското првенство во водени спортови 2011 - 400м краул во машка конкуренција  • Пливање на светското првенство во водени спортови 2011 - 400м краул во женска конкуренција  • Пливање на светското првенство во водени спортови 2011 - 800м краул во машка конкуренција  • Пливање на светското првенство во водени спортови 2011 - 800м краул во женска конкуренција  • Пливање на светското првенство во водени спортови 2011 - 1500м краул во машка конкуренција  • Пливање на светското првенство во водени спортови 2011 - 1500м краул во женска конкуренција  • Пливање на светското првенство во водени спортови 2011 - 50м грбно во машка конкуренција  • Пливање на светското првенство во водени спортови 2011 - 50м грбно во женска конкуренција  • Пливање на светското првенство во водени спортови 2011 - 100м грбно во машка конкуренција  • Пливање на светското првенство во водени спортови 2011 - 100м грбно во женска конкуренција  • Пливање на светското првенство во водени спортови 2011 - 200м грбно во машка конкуренција  • Пливање на светското првенство во водени спортови 2011 - 200м грбно во женска конкуренција  • Пливање на светското првенство во водени спортови 2011 - 50м градно во машка конкуренција  • Пливање на светското првенство во водени спортови 2011 - 50м градно во женска конкуренција  • Пливање на светското првенство во водени спортови 2011 - 100м градно во машка конкуренција  • Пливање на светското првенство во водени спортови 2011 - 100м градно во женска конкуренција  • Пливање на светското првенство во водени спортови 2011 - 200м градно во машка конкуренција  • Пливање на светското првенство во водени спортови 2011 - 200м градно во женска конкуренција  • Пливање на светското првенство во водени спортови 2011 - 50м делфин во машка конкуренција  • Пливање на светското првенство во водени спортови 2011 - 50м делфин во женска конкуренција  • Пливање на светското првенство во водени спортови 2011 - 100м делфин во машка конкуренција  • Пливање на светското првенство во водени спортови 2011 - 100м делфин во женска конкуренција  • Пливање на светското првенство во водени спортови 2011 - 200м делфин во машка конкуренција  • Пливање на светското првенство во водени спортови 2011 - 200м делфин во женска конкуренција  • Пливање на светското првенство во водени спортови 2011 - 200м мешано во машка конкуренција  • Пливање на светското првенство во водени спортови 2011 – 200м мешано во женска конкуренција  • Пливање на светското првенство во водени спортови 2011 – 400м мешано во машка конкуренција  • Пливање на светското првенство во водени спортови 2011 – 400м мешано во женска конкуренција  • Пливање на светското првенство во водени спортови 2011 – штафета 4х100м краул во машка конкуренција  • Пливање на светското првенство во водени спортови 2011 – штафета 4х100м краул во женска конкуренција  • Пливање на светското првенство во водени спортови 2011 – штафета 4х200м краул во машка конкуренција  • Пливање на светското првенство во водени спортови 2011 – штафета 4х200м краул во женска конкуренција  • Пливање на светското првенство во водени спортови 2011 – штафета 4х100м мешано во машка конкуренција  • Пливање на светското првенство во водени спортови 2011 – штафета 4х100м мешано во женска конкуренција  •

ФудбалУреди

УЕФА коефициенти  • ФИФА  •

Светски првенстваУреди

1930 ФИФА Светско Првенство  • Состави на 1930 ФИФА Светско првенство

ФудбалериУреди

Кака  • Раул Гонзалез  • Икер Касиљас  • Пер Мертецакер  • Емануел Адебајор

Фудбалски лигиУреди

ФА Премиер Лига

Фудбалски тимовиУреди

ФК Реал Мадрид • Рекорди на Арсенал ФК

Лига/Куп на шампиониУреди

Куп на Шампиони 1955/56  • Куп на Шампиони 1956/57  • Куп на Шампиони 1957/58  • Лига на Шампиони 2010/11  • Лига на Шампиони 2010/11 групна фаза  • Лига на Шампиони 2010/11 нокаут фаза  • 2010–11 УЕФА Европа Лига  • 2010–11 УЕФА Европа Лига групна фаза  • 2011 Лига на Шампиони Финале

Европски првенстваУреди

Квалификации за европското првенство во фудбал 2012  • Квалификации за европското првенство во фудбал 2012 - група А  • Квалификации за европското првенство во фудбал 2012 - група Б  • Квалификации за европското првенство во фудбал 2012 - група Ц  • Квалификации за европското првенство во фудбал 2012 - група Д  • Квалификации за европското првенство во фудбал 2012 - група Е  • Квалификации за европското првенство во фудбал 2012 - група Ф  • Квалификации за европското првенство во фудбал 2012 - група Г  • Квалификации за европското првенство во фудбал 2012 - група Х  • Квалификации за европското првенство во фудбал 2012 - група И

Купови на КонфедерацииУреди

1992 ФИФА Куп на Конфедерации • 1995 ФИФА Куп на Конфедерции • 1997 ФИФА Куп на Конфедерации • 1999 ФИФА Куп на Конфедерации • 2001 ФИФА Куп на Конфедерации • 2003 ФИФА Куп на Конфедерации • 2005 ФИФА Куп на Конфедерации • 2009 ФИФА Куп на КонфедерацииCscr-featured2.png • 2013 ФИФА Куп на Конфедерации • ФИФА Куп на конфедерации

Национални тимовиУреди

Фудбалска репрезентација на Германија  • Фудбалска репрезентација на Австрија  • Фудбалска репрезентација на Англија

СтадиониУреди

Сантјаго Бернабеу Стадион

Копа АмерикаУреди

Копа Америка 2011  • Копа Америка 2011 Група А  • Копа Америка 2011 Група Б  • Копа Америка 2011 Група Ц  • Копа Америка 2011 нокаут фаза  • Копа Америка 2011 Финале

ТенисУреди

АТП  • АТП Мастерс 1000  • АТП Мастерс 500  • 2010 ATП Светски Тур  • 2010 Аустралијан Опен  • 2010 Аустралијан Опен – поединечно за мажи  • 2010 Индијана Велс Мастерс  • 2010 Индијана Велс Мастерс – Мажи поединечно  • 2010 Мајами Мастерс, 2010 Мајами Мастерс – Мажи поединечно  • 2010 Монте Карло Мастерс  • 2010 Монте Карло Мастерс – Мажи поединечно  • 2010 Рим Мастерс  • 2010 Рим Мастерс – Мажи поединечно  • 2010 Мадрид Мастерс  • 2010 Мадрид Мастерс – Мажи поединечно  • 2010 Ролан Гарос  • 2010 Ролан Гарос – Мажи поединечно  • 2011 Ролан Гарос  • 2011 Ролан Гарос – Мажи поединечно  • 2011 Вимблдон  • 2011 Вимблдон – Мажи поединечно  • 2011 УС Опен  • 2011 УС Опен – Мажи поединечно

АтлетикаУреди

Светско првенство во атлетика (2011)  • Светско првенство во атлетика 2011 – Мажи 100 метри  • Светско првенство во атлетика 2011 – Мажи 200 метри  • Светско првенство во атлетика 2011 – Мажи 400 метри  • Светско првенство во атлетика 2011 – Мажи 800 метри  • Светско првенство во атлетика 2011 – Мажи 1500 метри  • Светско првенство во атлетика 2011 – Мажи 5000 метри  • Светско првенство во атлетика 2011 – Мажи 10000 метри  • Светско првенство во атлетика 2011 – Мажи 110 метри со пречки  • Светско првенство во атлетика 2011 – Мажи 400 метри со пречки  • Светско првенство во атлетика 2011 – Мажи 3000 метри со пречки  • Светско првенство во атлетика 2011 – Мажи 4 x 100 метри штафета  • Светско првенство во атлетика 2011 – Мажи 4 x 400 метри штафета  • Светско првенство во атлетика 2011 – Мажи маратон  • Светско првенство во атлетика 2011 – Мажи 20 километри одење  • Светско првенство во атлетика 2011 – Мажи 50 километри одење  • Светско првенство во атлетика 2011 – Мажи скок во далечина  • Светско првенство во атлетика 2011 – Мажи трискок  • Светско првенство во атлетика 2011 – Мажи скок во висина  • Светско првенство во атлетика 2011 – Мажи скок со стап  • Светско првенство во атлетика 2011 – Мажи ѓуле  • Светско првенство во атлетика 2011 – Мажи диск  • Светско првенство во атлетика 2011 – Мажи копје  • Светско првенство во атлетика 2011 – Мажи кладиво  • Светско првенство во атлетика 2011 – Мажи десетобој  • Светско првенство во атлетика 2011 – Жени 100 метри  • Светско првенство во атлетика 2011 – Жени 200 метри  • Светско првенство во атлетика 2011 – Жени 400 метри  • Светско првенство во атлетика 2011 – Жени 800 метри  • Светско првенство во атлетика 2011 – Жени 1500 метри  • Светско првенство во атлетика 2011 – Жени 5000 метри  • Светско првенство во атлетика 2011 – Жени 10000 метри  • Светско првенство во атлетика 2011 – Жени 100 метри со пречки  • Светско првенство во атлетика 2011 – Жени 400 метри со пречки  • Светско првенство во атлетика 2011 – Жени 3000 метри со пречки  • Светско првенство во атлетика 2011 – Жени 4 x 100 метри штафета  • Светско првенство во атлетика 2011 – Жени 4 x 400 метри штафета  • Светско првенство во атлетика 2011 – Жени маратон  • Светско првенство во атлетика 2011 – Жени 20 километри одење  • Светско првенство во атлетика 2011 – Жени скок во далечина  • Светско првенство во атлетика 2011 – Жени трискок  • Светско првенство во атлетика 2011 – Жени скок во висина  • Светско првенство во атлетика 2011 – Жени скок со стап  • Светско првенство во атлетика 2011 – Жени ѓуле  • Светско првенство во атлетика 2011 – Жени диск  • Светско првенство во атлетика 2011 – Жени копје  • Светско првенство во атлетика 2011 – Жени кладиво  • Светско првенство во атлетика 2011 – Жени седмобој

ЖивотниУреди

Кенгур  • Мравојад


ФилмовиУреди

Серанови

ГлумциУреди

Виктор Елиас  • Наталија Санчез

ОстанатоУреди

Хемиски елементи,формули и реакции  • Санта Хуста Клан

Легенда

Cscr-featured2.png - Статијата е избрана на Порталот 500 статии или е статија на месецот на некој портал.
Golden star.svg - Статијата е избрана статија на главната страна

ВикиПроект Нови статии Овој корисник е член на ВикиПроектот Нови статии.


ВикиПроект Квалитетни статии Овој корисник е член на ВикиПроектот Квалитетни статии.


Wikipe-tan mopping.png Овој корисник учествува во рутинското одржување на Википедија преку ВикиПроект Одржување.


ВикиПроект Вести Овој корисник е член на ВикиПроектот Вести.
ВикиПроект Спорт Овој корисник е член на ВикиПроектот Спорт.
ВикиПроект Географија Овој корисник е член на ВикиПроектот Географија.


ВикиПроект Рецензија Овој корисник е член на ВикиПроектот Рецензија.


За мене Интереси Јазици
Macedonian lion, 1620, stylized.svgОвој корисник е Македонец.
Arsenal FC.png Овој корисник е страсен навивач на Арсенал
mkMајчин јазик на овој корисник е македонскиот.
Capricorn.svg Овој корисник е Јарец.
Protiv Flag of Kosovo.PNGОвoј корисник не ја признава независноста на Косово.
sr-3Овај корисник врло добро говори српски језик.
Ихтис Овој корисник е христијанин.  Крст
Macedonia barbed wire.jpg Овој корисник сонува да ја види Македонија обединета!
hr-3 Ovaj korisnik vrlo dobro govori hrvatski jezik.
Coat of arms of Prilep Municipality.svg Овој корисник е роден и живее во Прилеп
'
Овој корисник е борец за обединета Македонија
bs-2 Korisnik srednje govori bosanski jezik.
ПП Зборуам на Прилепски дијалект ебаго.
European stars.svg
Овој корисник ја подржува
Европската Унија
bg-2 Тоэи потребител има познания на средно ниво по български език.
35 Овој Википедијанец има 35 години, 11 месеци и 10 дена
на 3 декември, 2022.
Немој ти мене ФИРОМ! Корисникот се залага за употреба на уставното име на
Република Македонија.
en-2 This user is able to contribute with an intermediate level of English.
ИМЕ Името на овој корисник е Стефан
Flag of Germany.svg Овој корисник е силен поддржувач на Германија во сите области
Кир-5
я
Овој корисник целосно ја познава кирилицата.
Wikipedia logo bronze.pngОвој корисник е горд Википедијанец од 31 Maj 2008
Manchester United FC.png Овој корисник најмногу ги мрази Манчестер Јунајтед
Лат-5
f
Овој корисник целосно ја познава латиницата.


Lattice of the divisibility of 60.svg Овој корисник ематематичар
Википедија:Вавилон
Немате внесено јазици. Погледајте го Шаблон:Вавилон/doc за помош.
Пребарај кориснички јазици
Tabel4e.svg Овој корисник има напишано 291 статии на Википедија.
Soccerball.svg Овој корисник игра Фудбал.
Википедија:Вавилон
Немате внесено јазици. Погледајте го Шаблон:Вавилон/doc за помош.
Пребарај кориснички јазици
6800 Овој корисник има направено повеќе од 6800 уредувања на Википедија.
Uruguay 1930 World Cup.jpg Овој корисник води статистика за сите Европки и Светски Првенства Euro 60.SVG
HTML-1 Овој корисник може почетнички да користи HTML
Vista icon.svgОвој корисник употребува Windows XP.


M16A1 brimob.jpg Rifle AK MON.jpg Овој кориник за најдобри ги смета оружјата АК-47 и М16
VB-2 Овој корисник средно го познава јазикот Visual Basic
Noia 64 apps karm.svg Овој корисник е активен на Википедија веќе
 14 години, 6 месеци и 2 дена.
Basketball.svg Овој корисник игра Кошарка.
Face-glasses.svg
Овој корисник носи очила или контактни леќи, бидејќи е кратковиден.
13128 Овој корисники живее 13128 дена, од кои на Википедија поминал 5299. 5299