Википедија:Уредувачки натпревари/СИЕ Пролет 2016/евиденција

На оваа страница се наоѓа деталната евиденција на напишаните статии, заедно со оцените на жирито.

Вклучување во натпреваротУреди

Ако сакате да учествувате во натпреварот, најпрвин создадете страница, така што ќе го внесете вашето корисничко име во полето за внес на текстот и ќе стиснете на копчето. Откако ќе ја направите страницата, додајте се на дното на списокот на учесници.


При создавање на Вашата страница, додадете ги следниве предлошки:

  • {{:ВП:УНЗ|}} — после „|“ внесете го Вашето корисничко име
  • {{:ВП:УНС|}} — после „|“ внесувајте ги статиите кои сте ги направиле за натпреварот, една по друга
  • {{:ВП:УНК}} — предлошка за крај

Секоја од страниците обележувајте ја со предлошката {{СИЕ Пролет 2016}} на страниците од разговор на создадените или проширените статии.

УчеснициУреди

Bjankuloski06]
Статија О1 О2 О3 Напомена
Археолошки музеј (Солун) 3 3 6
Маглиќ 2 3 5
Прашки град 4 4 8
Бардача 1 1 2
Емајиги 3 3 6
Самарина 4 3 7
Антон Рафаел Менгс 4 3 7
Белаја 1 1 2
Премиер на Чешка 3 2 5
Виенска Котлина 3 3 6
Виенска Шума 3 3 6
Вихрен 2 3 5
Хасандаг 2 2 4
Сњежка 3 3 6
Перуќица 1 1 2
Список на национални паркови во Азербејџан 2 2 4
Гопло 2 2 4
Вислански Провлак 3 3 6
Вкупно
P.Nedelkovski]
Статија О1 О2 О3 Напомена
Голема Морава 5 4 9
Урош Предиќ 4 4 8
Сообраќај во Албанија 2 2 4
Ѓуро Курепа 3 3 6
Јан Колар 3 3 6
Пјарну 3 3 6
Стерлитамак 2 2 4
Ѓура Јакшиќ 6 5 11
Јахорина 3 2 5
Подмосковски вечери 2 2 4
Документи на кора од бреза 3 3 6
Ѓердапска Клисура 3 2 5
Олег Антонов 3 3 6
Мост кај Бешка 2 2 4
Арлберг 2 2 4
Каракачани 4 4 8
Гацка 3 3 6
Хрватски овчар 2 2 4
Стар Град (Варшава) 3 3 6
Новруз 4 4 8
Сала на стогодишнината 4 3 7
Стар Град (Баку) 3 3 6
Драхма 3 3 6
Гродно 3 3 6
Николај Ѓауров 2 2 4
Павел Сухој 4 4 8
Ретезат (национален парк) 3 3 6
Делта на Дунав 4 4 8
Дом на Црноглавите 2 1 3
Споменик на слободата (Рига) 2 1 3
Стара Рига 2 2 4
Вруток на Босна 2 2 4
Требижат (река) 2 2 4
Менемен (јадење) 2 2 4
Сагаласос 2 2 4
Ида Планина (Турција) 2 2 4
Хачапури 2 2 4
Хевиз (езеро) 3 3 6
Вкупно