Светските градини со Одри Хепберн

Светските градини со Одри Хепберн е документарна емисија во девет епизоди, првпат прикажана во 1993 година со деби на 21 јануари. Ова е последниот комплетиран проект на глумицата Одри Хепберн, која умира еден ден пред емитувањето на првата епизода од серијата во САД.

Надворешни врски уреди