Категорија:Статии на кои им треба ажурирање

Статиите во оваа категорија содржат некакви податоци кои биле важечки до определен датум, но се можно е да не се повеќе во тек со последните информации или настани. Податоците може да треба да бидат подновени, отстранети, или уредени за да се даде перспектива.

Користете {{ажурирање}} за да додавате статии веднаш на оваа категорија, или {{ажурирање после}} за да додавате статии кои треба да се ажурираат на определен иден датум. Поврзано Категорија:Статии со застарени информации и придружниот шаблон {{застарено}}.

Видете Википедија:Ажурирање на информации за детали како да најдете други статии на кои им треба ажурирање-

Моменталниот фокус е насочен на статии кои започнуваат со: Предлошка:Focusletter.

Страници во категоријата „Статии на кои им треба ажурирање“

Прикажани се 74 од вкупно 74 страници во категоријата.

Х

C