Категорија:Статии со застарени информации

Оваа категорија е за статии кои содржат изјави кои се под знак прашалник бидејќи некој корисник смета дека се застарени. Статиите може да се додаваат на оваа категорија со предлошката {{застарено}}, која е слична на предлошката {{ажурирање}} (видете Категорија:Статии на кои им треба ажурирање за статии кои го користат тој шаблон).