Предлошка:Ажурирање

Padlock-silver-medium.svg

Страницата од именскиот простор високоризични предлошки е заштитена од уредување од страна на нови или нерегистрирани корисници со цел да се заштити од вандализам.
If you cannot edit this page and you wish to make a change, you can discuss changes on the talk page, request unprotection, log in, or create an account.

Padlock.svg

Оваа високоризична предлошка е заштитена од уредување со цел да се спречи вандализам. (дневник на заштувања). Ве молиме дискутирајте ги измените во страницата за разговор или барајте отстранување на заштитата. Можете да користите

  1. пренасочување Предлошка:Пвп на страницата за разговор за да побарате од администарторот да изврши уредување наместо вас.
Икона за документација Документација за предлошка[преглед] [уреди] [историја] [превчитај]

Употреба

Оваа предлошка може да се користи за означување на статии или поднаслови со стари или застарени информации.

Оваа предлошка исто така додава статии во категоријата Категорија:Статии на кои им треба ажурирање.

Алтернативи

Поврзано