филм: (портал, проект)  
уреди  

Портал:Филм

Ф И Л М, форма на културата позната како седмата уметност, претставува вид на комуникација која користи движечки слики и звук со цел да се раскажат приказни и да се помогне на луѓето да научат за нови идеи. Луѓето низ сите делови на светот гледаат филмови кои раскажуваат приказни како форма на забава. Повеќето филмови се направени така што можат да се гледаат на големи екрани во кино сали. повеќе...

уреди  

Избрана биографија


уреди  

Категории

уреди  

Известување

  • 2009.01.05 - Редизајн на изгледот на филмскиот портал.
  • 2009.01.06 - Преименување на одделот „Избрана слика“ во „Избрана мултимедија“
  • 2009.01.06 - Вадење на одделот „Избран цитат“


уреди  

Работи што можеш да ги направиш

Вчитај ја страницата без посредство на опслужувачки кеш