Википедија:Вавилон
mkMајчин јазик на овој корисник е македонскиот.
en-5 This user is able to contribute with a professional level of English.
hr-4 Ovaj suradnik hrvatski razumije kao da mu je materinski jezik.
bg-4 Този потребител говори български език на ниво почти като роден език.
de-3 Dieser Benutzer hat sehr gute Deutschkenntnisse.
Овој корисник е Македонец.
Овој корисник не верува во грчка цивилизација и култура
Немој ти мене ФИРОМ! Корисникот се залага за употреба на уставното име на
Република Македонија.
Овој корисник ја подржува
Европската Унија
Овој корисник е жител на Европската Унија.
Овој корисник е член на ВикиПроектот Јазик.
ВикиПроект Географија Овој корисник е член на ВикиПроектот Географија.


ВикиПроект Македонија Овој корисник е член на ВикиПроект Македонија.Овој корисник користи


Добредојдовте на мојот Википедијa профил!


не учествувам повеќе во Википедија.


Последни статии од вкупно 144.031 уреди

21 мај 2024