Категорија:ВикиПроект Јазик:Учесници

Оваа категорија е листа на членови на ВикиПроект Јазик.

Human Language Families (wikicolors).png Овој корисник е член на ВикиПроектот Јазик.
За да се додадете во оваа категорија, ве молиме приклучете се на ВикиПроектот Јазик со тоа што го додадете вашето име тука, а потоа можете да го додадете шаблонот {{Корисник ВикиПроект Јазик}} на вашата корисничка страница. Исто така, можете да се додадете во оваа категорија само со додавање на [[Категорија:ВикиПроект Јазик:Учесници|{{PAGENAME}}]] на вашата корисничка страница.