Википедија:Уредувачки натпревари/Летни олимписки игри/евиденција

На оваа страница се наоѓа подробната евиденција на напишаните статии, заедно со оцените на жирито.

Вклучување во натпреваротУреди

Ако сакате да учествувате во натпреварот, најпрвин создадете страница, така што ќе го внесете вашето корисничко име во полето за внес на текстот и ќе стиснете на копчето. Откако ќе ја направите страницата, додајте се на дното на списокот на учесници.


При создавање на Вашата страница, додадете ги следниве предлошки:

  • {{:ВП:УНЗ|}} — по „|“ внесете го Вашето корисничко име
  • {{:ВП:УНС|}} — по „|“ внесувајте ги статиите кои сте ги направиле за натпреварот, една по друга
  • {{:ВП:УНК}} — предлошка за крај

УчеснициУреди

Новите учесници одат на дното.

Додајте се себеси како

   {{/Корисничко име}}

каде „корисничко име“ е вашето корисничко име со кое сте пријавени на Википедија на македонски јазик.

ПријавениУреди

Тиверополник]
Статија О1 О2 О3 Напомена
Пливање на Летните олимписки игри 5 4 4 13 нова статија
Пливање на Летните олимписки игри - 2008 5 5 4 14 нова статија
Софтбол на Летните олимписки игри 2008 3 3 3 9 нова статија
Софтбол на Летните олимписки игри 2004 3 3 3 9 нова статија
Стреличарство на Летните олимписки игри 2008 4 3 4 11 нова статија
Велосипедизам на Летните олимписки игри 1896 2 1 1 4 нова статија
Грција на Летните олимписки игри 1896 5 5 4 14 нова статија
Грција на Летните олимписки игри 1900 1 1 1 3 нова статија
Грција на Летните олимписки игри 2004 8 6 7 21 нова статија
Атлетика на Летните олимписки игри 2004 – 1.500 метри за жени 3 3 3 9 нова статија
Атлетика на Летните олимписки игри 2004 5 4 5 14 нова статија
Атлетика на Летните олимписки игри 2004 – 5.000 метри за жени 3 3 3 9 нова статија
Атлетика на Летните олимписки игри 2004 – 10.000 метри за жени 2 2 2 6 нова статија
Атлетика на Летните олимписки игри 2004 – 10.000 метри за мажи 2 2 2 6 нова статија
Атлетика на Летните олимписки игри 2004 – 20 километри одење за жени 2 2 2 6 нова статија
Атлетика на Летните олимписки игри 2004 – 20 километри одење за мажи 2 2 2 6 нова статија
Атлетика на Летните олимписки игри 2004 – 50 километри одење за мажи 3 3 2 8 нова статија
Атлетика на Летните олимписки игри 2004 – 800 метри за жени 3 3 2 8 нова статија
Атлетика на Летните олимписки игри 2004 – фрлање диск за жени 3 2 2 7 нова статија
Атлетика на Летните олимписки игри 2004 – фрлање кладиво за жени 3 2 2 7 нова статија
Атлетика на Летните олимписки игри 2004 – фрлање кладиво за мажи 3 2 2 7 нова статија
Атлетика на Летните олимписки игри 2004 – фрлање ѓуле за жени 3 2 2 7 нова статија
Атлетика на Летните олимписки игри 2004 – скок со стап за жени 2 2 2 6 нова статија
Атлетика на Летните олимписки игри 2004 – скок во височина за жени 2 2 2 6 нова статија
Атлетика на Летните олимписки игри 2004 – скок во височина за мажи 3 2 2 7 нова статија
Атлетика на Летните олимписки игри 2004 – трискок за жени 2 2 2 6 нова статија
Атлетика на Летните олимписки игри 2004 – 100 метри за мажи 3 2 2 7 нова статија
Атлетика на Летните олимписки игри 2004 – 400 метри за мажи 3 2 2 7 нова статија
Атлетика на Летните олимписки игри 2004 – 200 метри за мажи 3 2 2 7 нова статија
Атлетика на Летните олимписки игри 2004 – маратон за мажи 3 2 2 7 нова статија
Атлетика на Летните олимписки игри 2004 – 5.000 метри за мажи 2 2 2 6 нова статија
Бадминтон на Летните олимписки игри 2004 2 1 1 4 нова статија
Бејзбол на Летните олимписки игри 2004 3 2 3 8 нова статија
Бокс на Летните олимписки игри 2004 – лесна категорија 3 2 2 7 нова статија
Одбојка на песок на Летните олимписки игри 2004 (жени) 4 3 4 11 нова статија
Велосипедизам на Летните олимписки игри 2004 2 2 2 6 нова статија
Стреличарство на Летните олимписки игри 2004 3 3 3 9 нова статија
Стреличарство на Летните олимписки игри 2004 — мажи екипно 2 2 2 6 нова статија
Стреличарство на Летните олимписки игри 2004 — жени екипно 2 1 2 5 нова статија
Стрелаштво на Летните олимписки игри 2004 3 2 3 8 нова статија
Пливање на Летните олимписки игри 2004 – 200 м градно во машка конкуренција 3 2 2 7 нова статија
Пливање на Летните олимписки игри 2004 – 1500 м слободен стил во машка конкуренција 3 2 2 7 нова статија
Пливање на Летните олимписки игри 2004 – 200 м делфин во машка конкуренција 3 2 2 7 нова статија
Пливање на Летните олимписки игри 2004 – 400 м мешано во машка конкуренција 3 2 2 7 нова статија
Пливање на Летните олимписки игри 2004 – 400 м слободен стил во машка конкуренција 3 2 2 7 нова статија
Пливање на Летните олимписки игри 2004 – 200 м грбно во машка конкуренција 4 3 4 11 нова статија
Пливање на Летните олимписки игри 2004 – 100 м слободен стил во машка конкуренција 4 2 3 9 нова статија
Пливање на Летните олимписки игри 2004 – 100 м грбно во машка конкуренција 3 2 2 7 нова статија
Пливање на Летните олимписки игри 2004 – 200 м мешано во машка конкуренција 3 2 2 7 нова статија
Пливање на Летните олимписки игри 2004 – 100 м градно во машка конкуренција 3 2 2 7 нова статија
Пливање на Летните олимписки игри 2004 – 100 м делфин во машка конкуренција 3 2 2 7 нова статија
Пливање на Летните олимписки игри 2004 – 50 м слободен стил во машка конкуренција 3 2 2 7 нова статија
Пливање на Летните олимписки игри 2004 – 200 м слободен стил во машка конкуренција 3 3 2 8 нова статија
Пливање на Летните олимписки игри 2004 – 400 м мешано во женска конкуренција 2 2 2 6 нова статија
Тенис на Летните олимписки игри 2004 – мажи поединечно 5 4 5 14 нова статија
Тенис на Летните олимписки игри 2004 – жени поединечно 4 3 4 11 нова статија
Пливање на Летните олимписки игри 2004 – 200 м делфин во женска конкуренција 3 2 3 8 нова статија
Пливање на Летните олимписки игри 2004 – 200 м слободен стил во женска конкуренција 3 2 3 8 нова статија
Пливање на Летните олимписки игри 2004 – 400 м слободен стил во женска конкуренција 2 2 2 6 нова статија
Пливање на Летните олимписки игри 2004 – 100 м грбно во женска конкуренција 3 2 2 7 нова статија
Пливање на Летните олимписки игри 2004 – 200 м грбно во женска конкуренција 3 2 2 7 нова статија
Пливање на Летните олимписки игри 2004 – 100 м делфин во женска конкуренција 3 2 2 7 нова статија
Пливање на Летните олимписки игри 2004 – 800 м слободен стил во женска конкуренција 2 2 2 6 нова статија
Пливање на Летните олимписки игри 2004 – 50 м слободен стил во женска конкуренција 3 2 2 7 нова статија
Пливање на Летните олимписки игри 2004 – 100 м слободен стил во женска конкуренција 3 2 2 7 нова статија
Пливање на Летните олимписки игри 2004 – 100 м градно во женска конкуренција 3 2 2 7 нова статија
Пливање на Летните олимписки игри 2004 – 200 м градно во женска конкуренција 3 2 2 7 нова статија
Пливање на Летните олимписки игри 2004 – 200 м мешано во женска конкуренција 3 2 2 7 нова статија
Пливање на Летните олимписки игри 2004 3 3 3 9 нова статија
Летни олимписки игри 2004 9 8 9 26 подобрена статија
Авганистан на Летните олимписки игри 2004 4 4 4 12 нова статија
Албанија на Летните олимписки игри 2004 2 2 2 6 нова статија
Алжир на Летните олимписки игри 2004 4 3 4 11 нова статија
Американска Самоа на Летните олимписки игри 2004 1 1 1 3 нова статија
Аргентина на Летните олимписки игри 2004 5 4 5 14 нова статија
Ангола на Летните олимписки игри 2004 2 2 2 6 нова статија
Ерменија на Летните олимписки игри 2004 3 3 3 9 нова статија
Азербејџан на Летните олимписки игри 2004 4 3 3 10 нова статија
Австрија на Летните олимписки игри 2004 5 4 5 14 нова статија
Андора на Летните олимписки игри 2004 2 2 2 6 нова статија
Антигва и Барбуда на Летните олимписки игри 2004 2 2 2 6 нова статија
Аруба на Летните олимписки игри 2004 1 1 1 3 нова статија
Теквондо на Летните олимписки игри 2004 1 1 1 3 нова статија
Бахами на Летните олимписки игри 2004 3 3 3 9 нова статија
Бразил на Летните олимписки игри 2004 6 4 5 15 нова статија
Белорусија на Летните олимписки игри 2004 6 4 5 15 нова статија
Бахреин на Летните олимписки игри 2004 2 2 2 6 нова статија
Бангладеш на Летните олимписки игри 2004 2 2 2 6 нова статија
Босна и Херцеговина на Летните олимписки игри 2004 2 2 2 6 нова статија
Бугарија на Летните олимписки игри 2004 5 4 5 14 нова статија
Костарика на Летните олимписки игри 2004 2 2 2 6 нова статија
Хрватска на Летните олимписки игри 2004 5 4 5 14 нова статија
Кипар на Летните олимписки игри 2004 3 2 3 8 нова статија
Србија и Црна Гора на Летните олимписки игри 2004 4 3 3 10 нова статија
Вкупно
Carshalton]
Статија О1 О2 О3 Напомена
Летни олимписки игри 2020 6 5 5 16 нова статија
Освојувачи на медали на Летните олимписки игри 2020 1 1 1 3 нова статија
Фудбал на Летните олимписки игри 2020 3 3 3 9 нова статија
Фудбал на Летните олимписки игри 2020 (мажи) 5 4 5 14 нова статија
Фудбал на Летните олимписки игри 2020 (жени) 4 3 4 11 нова статија
Тенис на Летните олимписки игри 2020 4 3 4 11 нова статија
Пливање на Летните олимписки игри 2020 3 2 2 7 нова статија
Кошарка на Летните олимписки игри 2020 3 2 3 8 нова статија
Кошарка на Летните олимписки игри 2020 (мажи) 5 4 5 14 нова статија
Кошарка на Летните олимписки игри 2020 (жени) 3 2 3 8 нова статија
Ракомет на Летните олимписки игри 2020 2 2 2 6 нова статија
Ракомет на Летните олимписки игри 2020 (жени) 2 2 2 6 нова статија
Хокеј на трева на Летните олимписки игри 2020 2 1 1 4 нова статија
Данска на Олимписките игри 3 3 3 9 подобрена статија
Едрење на Летните олимписки игри 2016 4 2 3 9 нова статија
Едрење на Летните олимписки игри 2016 — фин 2 1 1 4 нова статија
Кошарка на Летните олимписки игри 2016 5 3 4 12 нова статија
Кошарка на Летните олимписки игри 2016 (мажи) 4 3 3 10 подобрена статија
Кошарка на Летните олимписки игри 2016 (жени) 5 3 4 12 нова статија
Тенис на Летните олимписки игри 2012 - мажи поединечно 5 3 4 12 нова статија
Тенис на Летните олимписки игри 2008 - мажи поединечно 4 2 3 9 нова статија
Тенис на Летните олимписки игри 2004 - мажи поединечно 8 5 6 19 нова статија
Тенис на Летните олимписки игри 2000 - мажи поединечно 4 2 4 10 нова статија
Тенис на Летните олимписки игри 2020 - жени поединечно 7 4 5 16 нова статија
Пливање на Летните олимписки игри 2020 – 400 м краул во машка конкуренција 3 2 2 7 нова статија
Теквондо на Летните олимписки игри 2020 3 2 2 7 нова статија
Теквондо на Летните олимписки игри 2020 – 80+ кг во машка конкуренција 2 2 2 6 нова статија
Кревање тегови на Летните олимписки игри 2020 2 1 2 5 нова статија
Кревање тегови на Летните олимписки игри 2020 — до 59 кг за жени 2 1 2 5 нова статија
Пливање на Летните олимписки игри 2020 – 200 м краул во машка конкуренција 4 3 3 10 нова статија
Тенис на Летните олимписки игри 2012 - жени поединечно 5 3 4 12 нова статија
Тенис на Летните олимписки игри 2008 3 2 3 8 нова статија
Пливање на Летните олимписки игри 2020 – 400 м мешано во машка конкуренција 3 3 3 9 нова статија
Голф на Летните олимписки игри 2020 2 2 2 6 нова статија
Голф на Летните олимписки игри 2016 1 1 1 3 подобрена статија
Фудбал на Летните олимписки игри 2016 (мажи) 4 3 3 10 подобрена статија
Авганистан на Летните олимписки игри 2016 2 2 2 6 нова статија
Чешка на Летните олимписки игри 2020 4 3 3 10 нова статија
Вкупно
M4r51n]
Статија О1 О2 О3 Напомена
[[]] 0 0 0 0
Вкупно