Википедија:Уредувачки натпревари/1000 статии што секоја Википедија мора да ги има/евиденција

На оваа страница се наоѓа деталната евиденција на напишаните статии, заедно со оцените на жирито.

Вклучување во натпреваротУреди

Ако сакате да учествувате во натпреварот, најпрвин создадете страница, така што ќе го внесете вашето корисничко име во полето за внес на текстот и ќе стиснете на копчето. Откако ќе ја направите страницата, додајте се на дното на списокот на учесници.


При создавање на Вашата страница, додадете ги следниве предлошки:

  • {{:ВП:УНЗ|}} — по „|“ внесете го Вашето корисничко име
  • {{:ВП:УНС|}} — по „|“ внесувајте ги статиите кои сте ги направиле за натпреварот, една по друга
  • {{:ВП:УНК}} — предлошка за крај

УчеснициУреди

Новите учесници одат на дното.

Додајте се себеси како

   {{/Корисничко име}}

каде „корисничко име“ е вашето корисничко име со кое сте пријавени на Википедија на македонски јазик.

ПријавениУреди

BlueEagle1]
Статија Ж1 Ж2 Ж3 Напомена
Анри Матис 9 9 9 27 значително подобрена статија
Овидиј 9 9 8 26 нова статија
Сара Бернар 7 7 7 21 значително подобрена статија
Марлен Дитрих 7 7 6 20 значително подобрена статија
Кацушика Хокусај 5 5 4 14 значително подобрена статија
Роалд Амундсен 5 5 5 15 значително подобрена статија
Џејмс Кук 7 7 7 21 значително подобрена статија
Ибн Халдун 7 3 4 14 подобрена и средена статија
Месопотамија 9 9 9 27 значително подобрена статија
Праисторија 7 7 7 21 значително подобрена статија
Приказна за Генџи 8 8 8 24 нова статија
Чанакја 8 8 8 24 нова статија
Вкупно
C1600]
Статија Ж1 Ж2 Ж3 Напомена
Металургија 2 3 3 8 нова статија
Вкупно
Тиверополник]
Статија Ж1 Ж2 Ж3 Напомена
Прва светска војна 10 10 10 30 Подобрена статија
Симон Боливар 6 6 6 18 Подобрена статија
Абасидски Калифат 8 7 8 23 Подобрена статија
Дамаск 9 9 9 27 Подобрена статија
Царство Мали 3 3 3 9 Нова статија
Културна револуција 7 6 6 19 Нова статија
Јужна Кореја 10 10 10 30 Подобрена статија
Абрахам Линколн 8 8 8 24 Подобрена статија
Самоубиство 10 10 10 30 Нова статија
Партенон 6 6 6 18 Нова статија
Омар 9 9 9 27 Нова статија
Трет Рајх 9 8 9 26 Подобрена статија
Марко Поло 5 4 5 14 Подобрена статија
Статуа на Слободата 6 5 5 16 Подобрена статија
Арапско-израелски конфликт 9 10 10 29 Подобрена статија
Техеран 9 8 8 25 Подобрена статија
Мојсеј 4 4 4 12 Подобрена статија
Апостол Павле 9 9 9 27 Подобрена статија
Мека 9 8 8 25 Подобрена статија
Дубаи 10 10 10 30 Подобрена статија
Кејптаун 9 8 8 25 Подобрена статија
Вкупно
19user99]
Статија Ж1 Ж2 Ж3 Напомена
Цивилизација 8 8 8 24 Нова статија
Фундаментализам 5 5 5 15 Нова статија
Дете 5 4 4 13 Нова статија
Жена 8 7 8 23 Подобрена статија
Маж 4 4 4 12 Нова статија
Фикција 5 5 5 15 Нова статија
Писменост 10 10 10 30 Нова статија
Хафез 7 6 6 19 Нова статија
Абу Нувас 4 4 4 12 Нова статија
Среден Исток 8 7 8 23 Нова статија
Ал-Газали 7 7 7 21 Нова статија
Калиграфија 8 8 8 24 Нова статија
Пирамиди во Гиза 6 6 6 18 Подобрена статија
Кирилица 6 6 6 18 Подобрена статија
Хомер 5 6 5 16 Подобрена статија
Убавина 6 5 5 16 Подобрена статија
Проза 3 3 3 9 Подобрена статија
Кула 3 3 3 9 Подобрена статија
Вкупно
Bjankuloski06]
Статија Ж1 Ж2 Ж3 Напомена
[[]] 0 0 0 0 нема уредено
Вкупно
Идеологист]
Статија Ж1 Ж2 Ж3 Напомена
[[]] 0 0 0 0 нема уредено
Вкупно
P.Nedelkovski]
Статија Ж1 Ж2 Ж3 Напомена
Логаритам 10 10 10 30 нова статија
Обновливи извори на енергија 4 4 4 12 нова статија
Брана (градба) 6 6 6 18 нова статија
Мозочен удар 4 3 4 11 подобрена статија
Отпорник 4 4 4 12 подобрена статија
Секунда 4 3 3 10 подобрена статија
Кондензатор 4 4 4 12 подобрена статија
Воздухоплов 4 4 4 12 нова статија
Вкупно
Uvtarex]
Статија Ж1 Ж2 Ж3 Напомена
Бактерии 4 3 5 12 Подобрена статија
Археи 3 1 6 10 Подобрена статија
Вирус 10 10 10 30 Подобрена статија
Протисти 7 6 6 19 Подобрена статија
Овес 6 6 6 18 Подобрена статија
Банана 6 6 6 18 Подобрена статија
Пченица 5 5 5 15 Подобрена статија
Лимон 6 4 4 14 Подобрена статија
Мед 6 5 5 16 Подобрена статија
Вкупно