mkMајчин јазик на овој корисник е македонскиот.
bg-4 Този потребител говори български език на ниво почти като роден език.
sr-3Овај корисник врло добро говори српски језик.
en-2 This user is able to contribute with an intermediate level of English.


Овој корисник е активен на Википедија веќе
 7 години, 8 месеци и 24 дена.