ЖС „Скопје Север“

Скопје Север is located in Република Македонија
Скопје Север
Скопје Север
Скопје Север (Република Македонија)

Железничката станица „Скопје Север“ е железничка станица во Република Македонија, со следниве географски координати: СГШ 42o 01' 38'', ИГД 21o 26' 22''.

Возен редУреди

НаводиУреди

  1. [1] Официјална веб страна на Македонски железници, Извод од возен ред