ЖС „Жеровјане“

Жеровјане is located in Република Македонија
Жеровјане
Жеровјане
Жеровјане (Република Македонија)
Поглед кон станицата

Железничката станица „Жеровјане“ е железничка станица во Република Македонија, со следниве географски координати: СГШ 41o 54' 55'', ИГД 20o 56' 52''.

Возен редУреди

НаводиУреди

  1. [1] Официјална веб страна на Македонски железници, Извод од возен ред