ЖС „Орашје“

Орашје is located in Република Македонија
Орашје
Орашје
Орашје (Република Македонија)

Железничката станица „Орашје“ е железничка станица во Република Македонија, со следниве географски координати: СГШ 42o 06' 13'', ИГД 21o 10' 26''.

Возен редУреди

НаводиУреди

  1. [1] Официјална веб страна на Македонски железници, Извод од возен ред