ЖС „Врановци“

Врановци is located in Република Македонија
Врановци
Врановци
Врановци (Република Македонија)

Железничката станица „Врановци“железничка станица во Република Македонија, со следниве географски координати: СГШ 41o 49' 48'', ИГД 20o 55' 24''.

Возен ред

уреди

Наводи

уреди
  1. Извод од возен редМакедонски железници