ЖС „Тетово“

Тетово is located in Република Македонија
Тетово
Тетово
Тетово (Република Македонија)

Железничката станица „Тетово“ е железничка станица во Република Македонија, со следниве географски координати: СГШ 42o 00' 27'', ИГД 20o 59' 13''.

Возен редУреди

НаводиУреди

  1. [1] Официјална веб страна на Македонски железници, Извод од возен ред