ЖС „Сарај“

Сарај is located in Република Македонија
Сарај
Сарај
Сарај (Република Македонија)

Железничката станица „Сарај“железничка станица во Република Македонија, со следниве географски координати: СГШ 42o 00' 36'', ИГД 21o 20' 02''.

Возен ред

уреди

Наводи

уреди
  1. Извод од возен редМакедонски железници